2777
2789
عنوان

چجوری دلبری میکنید برا شوهراتون

136 بازدید | 10 پست

این تاپیک میتونه به درد خیلیا بخوره پس نترکونید تا بشنویم و درست جواب بدید البته این برا دوست پسرم صدق میکنه میتونید بگید

یه شیرازی گشاد😐😂

زشته بگیم که 😂😂

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

العان همه میگن شورت قرمز😂

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

مهربونم،گیر نمیدم،غیبت خانوادشو نمیکنم،توانایی هاشو نادیده نمیگیرم،به قدم هایی که برای زندگیمون برمیداره افتخار میکنم،احساس رضایتمو نشون میدم با تشکر و شکر گذاری،نظم خونه برقراره،به آشپزی و دیزاین غذا اهمیت میدم،با لحن خوب‌ و کلمات مثبت صحبت میکنم و….

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
زشت نیس بابا بگو

خوب من همیشه حموم میرم . شیو میکنم . روتین پوستی دارم . به موهام اهمیت میدم که سالم باشن . به انگشتام اهمیت میدم لاک میزنم تا یه کاشت خیلی کوچولو چون بلند زیاد دوست نداره 

همیشه یه آرایش خیلی خیلی ملیح دارم . موهامو یک بار فر میکنم صاف میکنم

گوجه ای میبندم

خرگوشی میبندم .مدل های مختلف

رنگ های فانتزی متنوع میکنم

لباس های خوشرنگ قرمز . آبی.  نارنجی.  بنفش . رنگی رنگی . ست میپوشم مثلا نیم تنه و شلوارک . کتاب و شلوارک . ست های قشنگ و فانتزی . 

همسرم پوشیده پوشیده دوست نداره 🫥😂

در کنار این کارا همیشه خونه ام رو تمیز و مرتب نگه میدارم و غذاهای خوش مزه درست میکنم .

بهم کادو میدم  .

خیلی بوس بوسی هست 😂 همیشه نازش میکنم دوست داره 

همیشه هم تن صدامو بلند نمیکنم  کارهای سنگین جلوش انجام نمیدم . 

خوب من همیشه حموم میرم . شیو میکنم . روتین پوستی دارم . به موهام اهمیت میدم که سالم باشن . به انگشتا ...

اضافه کنم که همیشه ویژگی های مثبتش رو میگم و تشکر میکنم 

قوربون صدقش میرم

باخانواده اش لج نمیکنم

اونم متقابل انجام میده 

شبا هم ......😂

جارو نپتون و دامن کوتاه 😂

وای😂😂😁