2777
2789

من خودم برای کارم دارم حرفه میبینم تا شروع کنم گقتم کار کنم تا تو زندگی سختی نکشه دیروز با دوستم میخواستم برم بازاررررر برا اولیننننن بار بعد یکسال و نیم باورتون میشه ؟

همیشه با اون میرفتم اصلا آدمی نبودم ک خودم برم یا با بقیه انگار عادت شده بود ...از اول صبح تو خودش بود گفتم تو راضی نیستی گفت ربطی نداره رفتی حجابتو کامل کن گفتم چ ربطی داره خودم یه آدم عاقلم اصلا اهل گیر دادن نیس وقتی با خودشم.. تا اینکه ب خودش اومد .. خلاصه با دوستم هماهنگ کردم ک برم همینجوری گفتم فلان چیزو میخرم گف ضروریه گفتم آره تقریبن تا اینکه باز تو خودش رف گفتم اگ اوکی نیس شرایط نمیرم یهو همچیو بهم زد ک مگ من واست کم میزارم گفتم این چ رفتاریه..طی این دو سال شناخت بهش میگم برام تو کارتم بزن حتا اگ کمه بزن جم میشه نمیزنه میگ کارتمو بردار بر میدارم اینجوری میشه  دیروز بهم گف خیلی ندید پدیدی این گدا بازیا چیه گفتم بخودت بیا این چ وضع حرف زدنه...حالم بده دیروز آبروم جلو دوستم رف گفتم نمی‌تونم بیامخیلی حالم بد بود الانم رابطمون خراب شد ...ب همسرم گفتم باهام اینجوری برخورد نکن حالم بد میشه براش مهم نبود اصن ولی من همیشه درکش کردم اون گف بخاطره پول اینجوری میکنی از فردا فقط بحث بازار رفتن با این و اون. وبکش وسط  🙂💔

درکل اخلاقش باهام خوبه ولی ...

کارمنده ولی اهل یادگیری حرفه خارج از کار خودش نیس هرچی میشه غوغاش سر منه

الانم حرف نمیزنم باهاش عین خیالش نیس ک ناراحتم از اول زندگی بجا رفتن ب مسافرت مدام دکتر میرم برا مشکلاتی ک بهم وارد شده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید اینو میگم شما هم شب جمعه تحرمیش کن اینقد بهش فشار میاد ب غلط کردن می افته

بخدا از شدت مشکلات اول زندگی خودم سرد شدم الان اون براش مهم نیس🙂باورم نمیشه یکسال از زندگیمون اینشده

با آدم درستی ازدواج نکردی چی بگیم دیگه

هم شکاکه و اجازه لباس پوشیدنت دستشه

هم بهت پول نمیده

هم اجازه نمیده با دوستت بری بیرون

تازه خط و نشون هم میکشه

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

تنها برو بازار با دوست و آشنا نرو ببین نظرش چیه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

انقدر کوتاه اومدی انقدر الکی درکش کردی شده وظیفت !!!

ببخشید اینو میگم ولی زنی که خرج نداره ارج نداره نمیگم شوهرتو تحت فشار بزاری اما این حجم از کم توقعی و بساز بودن خیلی پرروش کرده!!!