من خودم برای کارم دارم حرفه میبینم تا شروع کنم گقتم کار کنم تا تو زندگی سختی نکشه دیروز با دوستم میخواستم برم بازاررررر برا اولیننننن بار بعد یکسال و نیم باورتون میشه ؟
همیشه با اون میرفتم اصلا آدمی نبودم ک خودم برم یا با بقیه انگار عادت شده بود ...از اول صبح تو خودش بود گفتم تو راضی نیستی گفت ربطی نداره رفتی حجابتو کامل کن گفتم چ ربطی داره خودم یه آدم عاقلم اصلا اهل گیر دادن نیس وقتی با خودشم.. تا اینکه ب خودش اومد .. خلاصه با دوستم هماهنگ کردم ک برم همینجوری گفتم فلان چیزو میخرم گف ضروریه گفتم آره تقریبن تا اینکه باز تو خودش رف گفتم اگ اوکی نیس شرایط نمیرم یهو همچیو بهم زد ک مگ من واست کم میزارم گفتم این چ رفتاریه..طی این دو سال شناخت بهش میگم برام تو کارتم بزن حتا اگ کمه بزن جم میشه نمیزنه میگ کارتمو بردار بر میدارم اینجوری میشه دیروز بهم گف خیلی ندید پدیدی این گدا بازیا چیه گفتم بخودت بیا این چ وضع حرف زدنه...حالم بده دیروز آبروم جلو دوستم رف گفتم نمیتونم بیامخیلی حالم بد بود الانم رابطمون خراب شد ...ب همسرم گفتم باهام اینجوری برخورد نکن حالم بد میشه براش مهم نبود اصن ولی من همیشه درکش کردم اون گف بخاطره پول اینجوری میکنی از فردا فقط بحث بازار رفتن با این و اون. وبکش وسط 🙂💔