2777
2789
عنوان

شوهرم بهم پول نمیده آبروم جلو دوستم رف🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 39 پست
حتما که نباید خرید میکردی میلیون میلیون! به دوستت میگفتی دوست داشتم همراهیت کنم ببینمت دلم تنگ شده ب ...

قربونت برم خب من ک نمیخاستم ملیون ملیون خرج کنم میگم حتا ۱۰۰۰ تومنم تو کارتم نبوده🙂💔چ برسه ب میلیون ...

اخه مشکلم اینه یه بزرگ تر فهمیده نداریم ک قهر کنم برم درک کنه رابطمون ب گند نکشونه...منو همسرم دختر ...

اصلا ازدواج با فامیل اشتباهه 

یه مشاوره ای برین حداقل 

دیدی نتیجه نداد طلاق توافقی بگیر بی سرو صدا 

خیلیا میبینن باهم نمیسازن طلاق میگیرن مشکلی نداره که

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همیشه دلم میخاد بزنم از خونه بیرون ولی میگم کجا برم اخههه

میگم زنگ بزنم ب خانوادم ولی رابطمون خراب میکنن درک نمی‌کنم آخرم حق و میدم ب اون

میگم با دوستی چیزی  برم یکی بیشتر ندارم ک بهش اعتماد دارم اونم این شد 

نمیدونم چی‌کار کنم🙂ربطی ب سیاست نداره اصلا اجازه توهین نمیدم ولی اون اخلاق خانوادگیش اینه یبار خوبه یبار بد 

درک باید تو همه زندگیا باشه برای ساخت بهتره زندگی حالا بعضیا جنبه ندارن مشکل منه‌؟

قربونت برم خب من ک نمیخاستم ملیون ملیون خرج کنم میگم حتا ۱۰۰۰ تومنم تو کارتم نبوده🙂💔چ برسه ب میلیو ...

ای بابا !!! بد شد که! 

کارتش رو بردار 

نه با دعوا و نه با مظلومت زیادی 

بگو میخوام برم فلان جا انگار وقت نکردی برام پول بزنی بده کارتت رو ببرم ، خلاصه اصررراااررر کن و کوتاه نیا بزار عادت کنه پول بده

اصلا ازدواج با فامیل اشتباهه یه مشاوره ای برین حداقل دیدی نتیجه نداد طلاق توافقی بگیر بی سرو صدا خیل ...

نمیگم از تنهایی میترسماااا ولی من از رفتار گند خانوادم زود ازدواج کردم شوهرم آدم بدی نیست همو دوست داریم فقط یه رفتارای کوچیک بدی داره ک خیلی اذیت میشم ..مشاوره رفتیم مشاوره ها فقط پول الکی گرفتن و کمکی نکردم یکی ۴۵ دیقه میگف ۲۰۰. گفتم ده دیقه سوال کوچیک بپرسم گف ۱۵۰ اصلا قابل درک نیس بعضیام ک هوایی میگیرن

ای بابا !!! بد شد که! کارتش رو بردار نه با دعوا و نه با مظلومت زیادی بگو میخوام برم فلان جا انگار وق ...

اینو بگم میگه شرایطمونو خودت میدونی ک قراره چی بخری بگم فلان چیز کلی سوال پیچم میکنه آخرم برم خودم بخرم ناراحت میشه منم عذاب وجدان میگیرم نمیدونم چرا 

ببخشید اینو میگم شما هم شب جمعه تحرمیش کن اینقد بهش فشار میاد ب غلط کردن می افته

با احترام ب نظرم پیشنهاد خوبی نیست اونم تو جامعه ای که فساد اخلاقی موج میزنه و متاسفانه خانمهای بدکاره به رایگان خودشونو در اختیار مردا قرار میدن.مردا بعضا اونقدر مغرورن که حاضرن حتی خیانت کنن منتها برای رابطه به خانومشون التماس نکنن

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
خودش میگه برو خبببب میگه از خونه بزن بیرون ولی فاز معلوم نیس میرم اینجوری میکنه چیزی میگم میگه نکنه ...

فک کنم از دوستت دلش پره و فک میکنه میخوای ازش پول بگیری و جمع کنی 

شوهرم من اصلا تنها نمیزاره برم بیرون یه کارت دست منه خونه مامانم اینا برم شاید اونجا یه خریدی کتم که اون موقع هم زود زنگ میزنه میگه چی خریدی چیکارش کردی😑

نمیگم از تنهایی میترسماااا ولی من از رفتار گند خانوادم زود ازدواج کردم شوهرم آدم بدی نیست همو دوست د ...

من فکرم خدایی نکرده دست بزن داره اخلاقش بده 

اگه اینجوره مشکلی نیست با پدرش صحبت کن بگو اینجوری بهم گفته مشاور پیش یکی برو ک شوهرت ازش حرف شنوی داره میخونه حرفشو  

با احترام ب نظرم پیشنهاد خوبی نیست اونم تو جامعه ای که فساد اخلاقی موج میزنه و متاسفانه خانمهای بدکا ...

البته خانوم میدونی منظورم اینه.... اگه مرد خوبی باشه مجبور میشه بیاد سمت خانومش دیگه قدرشو میدونه..... اگه بدرد نخوری باشه زنشو نخواد  میره طرف فساد