2777
2789

سلام دوستان لطف میکنید راهنماییم کنین؟

من ۴ ماهه اقدام به بارداری کردم. این ماه بعد از ۵ روز که پریودیم عقب افتاد لکه صورتی رنگ و امروز که روز ۷ موعد پریودیم هست خون قهوه ای دیدم با مقدار کمی لخته. این ماه به شدت حالت تهوع داشتم و هنوز هم دارم. اینها ممکنه حاملگی یا لانه گزینی باشه؟ کی بی بی چک بزنم؟ اخه روز ۵ که دیدم پریود نشدم ازمایش بتا دادم منفی بود ازمایشگاه گفت زود اومدی باید ۱۰ روز عقب بندازی بعد! اینم بگم من اندومتریوز دارم. الان چیکار کنم؟!  

سلام

لک لانه گزینی برای من روز ۲۴ و ۲۵ سیکلم بود که خیلی کم و به رنگ روشن بود که روی دستمال توالت فقط دیده میشد اون هم دو بار فقط دیدم و خونریزی یا مشاهده لخته هم نداشتم

من دو روز به موعدم بی بی استفاده کردم و روز موعدم بتا دادم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من الان فردا ۴روزه عقب انداختم یعنی بی بی جواب نمیده فردا بزنم؟

برای این که بی بی نشون بده باید لانه گزینی اتفاق بیفته و هورمون HCG توی خون و ادرارتون وجود داشته باشه که بستگی به این داره که

شما سیکل هاتون چند روزه است؟

چه روزهایی اقدام داشتید؟

و چه زمانی تخمک گذاری تون بوده؟

بعضی افراد سیکل هاشون طولانی هست و تخمک گذاری دیرتر اتفاق میفته و حتی ۱۰ روز بعد از موعد پریود تازه بی بی نشون میده 

برای این که بی بی نشون بده باید لانه گزینی اتفاق بیفته و هورمون HCG توی خون و ادرارتون وجود داشته با ...

سیکلم ۲۹ روزه یا ۲۸ روزه هس 

هیچ وقت عقب نیفتادم همش جلو افتادم 

اقدام برا بارداری نداشتم رابطه محافظت نشده داشتم

خدایاااا بابت همه‌چیز شکر 🤲