2777
2789

زمانی که خواستند زمان عقد خانواده شوهرش شب چله ببرند جشن بگیرن همچنان خونه مادر شوهر بوددر واقع با همون شوهرش خانوادش شب چلگی آوردن خونه عروس بعد هم چقدر خرید وباابهت تمام مراسم گرفتن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادرت نظرش چیه

پیش مادرم انقد حرمتش شکسته شده همش فحشش می‌دیم 

خودش خواست دیگه تقصیر ما نیست چقدر گفتیم این رفت و امداتو به اندازه کن همش در گوش ما بود چقدررر حرمت خودشو شکست نگم بهت چه دعواها که را ننداخت

آدم مریض و پیگیر زیاده اهمیت نمیدم اینجا همونایی هستند خودشون چیزی واسه ارائه ندارن پشت سر دیگران حر ...

چی بگم

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷پروفایل خودم هستم کپی نکنید🐣

سرطان به زیر نا فشون بزن پدرمون در اوردن

خدایی این چه ادبیاتیه یعنی چی سرطان بگیرن خجالت بکش بابا اه اه درضمن من نه عروسم نه عروس داریم ولی این مدلی حرف نمیزنم در هر صورت! نفرین اول به خود ادم برمیگرده!

💙خدایا شکرت💙خدایا شکرت💙خدایا شکرت💙

آره مارو ذله کرده همش تو کونمونه

چرا آنقدر بی احترامی میکنی بهش، شاید کار درستش نمیدونه

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
شما ام تازه عروسی ؟😂❤️عزیزم یه حرف شخصی منو مامانم نمی‌تونیم بزنیم به همه چی دخالت به همه چی نظر می ...

نه مجردم عزیزم

خیلی بده ، متاسفانه از نپختگی عروس خانم هست . به هر حال عروس خانما هم باید بدونن هر چقدر خانواده دوماد عروس رو دوست داشته باشن بازم از خود خانواده نیستن که تو همه چی نظر بدن، باید سکوت کنن خیلی جاها و خودشونو دخالت ندن.

اگر یکی مثل شما یادمون میداد نمی‌رفتیم یا اگه همسر می اومد ما نمی‌رفتیم یا اگر پدرمون ب حضور همسرمون ...

عزیزم ما خودمون انقدرر با احترام به عروسمون یاد دادیم سیاست یاد دادیم کو گوش شنوا می‌گفت من و شوهرم همیشه باید نو ک*ن هم باشیم

درکت میکنم با گوشت و خون !😑😂

حالا اون هیچی این که این مدت طولانی که هستن انگار اومدن رستوران دستور میدن چی براشون بیاریم خودمون جمع کنیم بشوریم 

اصلا رعایت نمیکنن که مجرد تو این خونه اس میان میچسبن به شوهرشون و کارای دور از عقل جلو بقیه 

زبون درازی و تیکه انداختن و فضولی کردن 

ذله شدم یعنی

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

اونهایی که دوران عقد رابطه جنسی برقرار میکنن بعد عروسی هم اون جذابیت رو دارن؟

این حرف خیلی مسخرست رابطه جنسی مثل غذاس یعنی دیگ یبار غذا بخوری گرسنت نمیشه؟کسایی ک ده سال ازدواج کردن بازم باهمون اشتیاق رابطه دارن گرچه خودم کلا بارابطه جنسی دردوران عقد مخالفم