2777
2789
من بوکس میره

بوکس؟ تحرک خوبه ولی به نظرم این ورزشا از ۱۸ سالگی به بعد خوب باشن قبل از اون بچه چون روحیه اش انعطاف پذیره ممکنه خشن بشه مخصوصا الان توی سن بلوغش که طفلی رفتاراش دست خودش نیست

تاحالا پرخاشگریِ اضافی نکرده؟

🤍.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه اینا انجام دادم بردم دکتر گفت خوبه ورزش بوکس میره

ورزش های کششی و والیبال و بسکتبال عالیه

شبا باید 10 خواب باشه

تو نتم بزن مواد غذایی واسه افزایش قد اونارو تو برنامه غذاییش بذار 

میشه لطفا منو تو هر تاپیکی دیدید بگید امسالم دوباره گند میزنی

دختر شما باید الان قدش خیلی،بیشتر از این باشه بهتر بود قبل از اینکه پریود بشه و زمانی که علائم بلوغ ...

عزیزم من دخترما قبل پریود بردم و هیچ دکتری قبول نکرد پریودش را عقب بندازه ده سالگی هم پریود شد همه هم میگفتند این امپولا کلی عوارض پوکی استخوان و ناباروری و... داره 

نگرانم

قد خودتون و همسرتون چنده؟؟

طبق فرمول قد تا حدودی میشه حدس زد قدش رو.

گاه باید روئید،از پسِ آن باران....                                                 گاه باید خندید،بر غمی بی پایان....

ورزش چند سال میره بوکس

یه ورزشی بره که کشیدگی دائم در پاها و کمر ایجاد کنه به نظرم بهتره 

مثل والیبال 

خانواده شوهر من البته به غیر شوهرم که به داییش رفته 

بچه ها و  نوه ها قدشون کوتاهه از راهنمایی میرن والیبال و البته قدشون هم از پدر و مادرشون به نسبت بلند تر شده کمی و شیر هم زیاد میخورن که برای استخوان‌بندی خیلی خوبه خداییش انگار مقداری تاثیر گزاشته روشون