2777
2789
عنوان

رابطه تون با خانواده شوهر چطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 28 پست

معمولی

ولی باپدرشوهرم خیلی عالی هردو برای هم احترام خیلی زیاد قائلیم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا عادی احترام می زارم احترام می بینم کاری اصلا به کارشون ندارم هیچوقت دخالت نمی کنم 

کم می‌رم اونجا بیشتر مادرشوهرم زنگ می‌زنه که برم خونشون 

خدایا ما از زندگی خسته شدیم نزار ناامید شیم

مورد آخر من با خواهرشوهرت موافقم.به هرحال اوشون هم دردابی داره که شاید دوست نداشته باشه برادر و خانمش مطلع بشن.دیگه هراز گاهی به تنهایی با مادرش نیاز داره عزیزم

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

مادرشوهرم  ک در قید حیات نیستن،، خواهرشوهرم یکیش ۲۰ ازم بزرگتره پسرش دوسال از من بزرگترها یکیش ۱۲سال جار ی جان هم متولد ۵۹ هستن من متولد ۷۹ پس اصلا سنم بهشون نمیخوره ک بخوابم با خانواده شوهرم بد باشم و اینکه همه پسر را هستن دختر ندارن منو مثل دخترشون میدونن همیشه هوامو دارن عروس کوچیکه هستم پدرشوهرمم خیلی مرد خوبی هستن باورت میشه همیشه برام غذا میاره پدرشوهرم 🥺✨ من دوستشون دارم 

چرا هر دفعه باید بهت بگه ؟

چون مادر شوهرم شون با ما فاصله دارن بعد ما هروقت بخوایم بریم خونشون پدر شوهرم میاد دنبالمون من واقعا روم نمیشه پدر شوهرمو زیاد تو زحمت بندازم برا همین به خواهر شوهرم میگم با هم بریم که زحمت پدر شوهرم کمتر بشه 

و این که پدر شوهر و مادر شوهرم سنشون بالاست واقعا از یه جایی به بعد حوصلم سر می‌ره باهم میریم که سرمون گرم باشه

چون مادر شوهرم شون با ما فاصله دارن بعد ما هروقت بخوایم بریم خونشون پدر شوهرم میاد دنبالمون من واقعا ...

شوهرت چرا نمیبرع

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
مال منم اینجوری ان منم دخالت نمیکنم تو کارشون منم خیلی چیزارو از اونا مخفی میکنم پس دیگه خودمو متقاع ...

منم سعی میکنم دیگ دلخور نشم ولی خب آخه من جاری های دیگم ازمون دورن فقط من نزدیکشونم واسه همه چی به من زنگ میزنن، کاری باشه مجلسی باشه خب منم توقع دارم ازم پنهون کاری نکنن وقتی اونا اینقدر به خودشون حق میدم که از من چنین خواسته های داشته باشن

مورد آخر من با خواهرشوهرت موافقم.به هرحال اوشون هم دردابی داره که شاید دوست نداشته باشه برادر و خانم ...

آخه بعدش باز مادر شوهرم همه چیزو برا من میگه و من متوجه قضیه میشم ولی خب دوست دارم همون طور که من با خواهر شوهرم حرف میزنم اونم با من همینطور باشه

معمولیولی باپدرشوهرم خیلی عالی هردو برای هم احترام خیلی زیاد قائلیم

من با همشون خیلی خوبم 

مادر شوهرم همیشه پیش من میگه من از تو خیلی راضیم

پدر شوهرمم تا حالا چند بار گفته تو عروس واقعی منی تو به دردما میخوری حتی بنده خدا برای نشون دادن محبتش به من هرماه بهم پول می‌داد 

میدونمم که همه این مخفی کاری ها زیر سر خواهرشوهرمه