2777
2789

سلام شوهرم شغلش فروشگاه مواد غذایی هست جا از خودشونه وسه برادربودند که قبلا شریک بودند ویکی از برادرها شغلش را جدا کرد وشوهر من سال ۱۴۰۰تا ۱۴۰۱ سهم برادرش را اجاره کرده بود وکپی اجاره نامه موجود هست به نظرتون ببرم دادگاه چون میدونم شوهرم میگه من برای برادرم کارگری میکنم وخودشو میزنه به نداری 

من گفتم اجاره نامه ببرم که بگم نه شوهرم سالیانه داره اجاره میکنه مغازه را وکارگربرادرش محسوب نمیشه 

ببهشید 

اما بسختی بتونی مهریه بگیری

چون من تجربع بزرگی دارم  گفتم

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از وکیل بپرس ولی از نطر منطقی وقتی اجاره نامه داری مشخصه داره واسه خودش کار میکنه نه کسی دیگه.

فقط از سال ۱۴۰۰تا ۱۴۰۱ را دارم ولی مطمئنم سالانه تمدید می‌کنند 

ببهشید اما بسختی بتونی مهریه بگیریچون من تجربع بزرگی دارم گفتم

درسته سخته ولی نمیشه گذشت کرد چون‌خوده شوهرم وخانواده اش خیلی اذیتم کردند میگم بزار یکم‌اذیت بشند وبه راحتی بخشیده نشه مهریه ام

اینارو بیخیال. قبلا قانون میگفت شما که پرونده دارین و پروندت در جریانه شوهرت نمی تونه مال و اموالشو منتقل کنه. جرم بود. الان یک رای وحدت رویه اومده میگه تا قطعی شدن حکم میشه اموالشو منتقل کنه. شوهرت اگه ببینه محکوم میشه هرچی داره به نام برادر و خواهر یا مادرش میزنه و تو حکم هم بگیری علنا دستت خالی میمونه. تو که این اموال و شناسایی کردی و حساب بانکی و هرچی فردا بدونه اینکه شوهرت بدونه برو دفتر خدمات قضایی و سند ازدواج و ببر چون سند ازدواج سند رسمیه می تونی تقاضای تامین دلیل کنی. و قاضی سند ازدواج و نگاه کنه حکم میده و هر چی اموال دستت اومد ماشین حساب بانکی مغازه سهام... به سرعت برق و باد میفروشی و مهریه اتو بر میداری. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

اینارو بیخیال. قبلا قانون میگفت شما که پرونده دارین و پروندت در جریانه شوهرت نمی تونه مال و اموالشو ...

برای مهریه من تامین خواسته دادم هرچی اموال بود توقیف شده تا نتونه انتقال بده وهست جلسه تشکیل بشه وبا پرونده مهریه یکی بشه

اینارو بیخیال. قبلا قانون میگفت شما که پرونده دارین و پروندت در جریانه شوهرت نمی تونه مال و اموالشو ...

برای مهریه من تامین خواسته دادم هرچی اموال بود توقیف شده تا نتونه انتقال بده وهست جلسه تشکیل بشه وبا پرونده مهریه یکی بشه