زن داداش من ۱۱ سال عروس ماست تو خونمون هیچچچچ کاری انجام نداده تو این ۱۱ سال ولی من از بچگی هر دفعه میرفتم خونشون ظرفاشونو میشستم دو هفته پیش روضه داشتن ما هم از روز قبلش رفته بودیم کمک فقط سر پا بودم. روضه شون هم مفصله درست کردن آش و حلوا و بقیه کارا. تو روضه هم فقط من سر پا بودم آخر مراسم هم خودش هم مامانش به من گفت برو پیش دستی هارو جمع کن در حالی که خودم همه کارارو میکردم. ناراحت شدم از این که توقع داره فقط کار کنم. الان میخواستیم بریم خونه داداشمینا من گفتم نریم چون برم اونجا مثل کلفَت باید کار کنم. ناراحتیم از این بود که انقدر خونشون کار کردم حتی مامان زن داداشم به من امر و نهی میکنه الان خودشون عروس دارن حتی به اون نمیتونن بگن کاری کن بعد به من میگن. حتی منم الان تو عقدم تو مراسم بله برونم و یلداییم زن داداشم بلند نشد
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
حتی برای کمک دسته جمعی داخل کارها کلی داستان در میارن ای داد
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
برو مثل خودش بچسب زمینمگه اون نمیاد؟میاد و کار نمیکنهبرید و کار نکنیدبرا روضشم نباید دست به سیاه و س ...
آره دقیقا بله برونم همشون شام دعوت بودن خوردن کشیدن کنار من واسم میخواست مهمون بیاد بلند شدم همه ظرفا رو خودم شستم بعد که خونواده همسرم اومدن من هنوز آماده نشده بودم تو اتاق بودم. نگو همسرم موقع وروداومده دسته گل رو بده به من منم نبودم چون کسی نبود ظرفای شام رو بشوره من ظرفارو شستم الان که همسرم اینا اومدن من تو اتاق داشتم آماده میشدم
از اون به بعد کلیپ بله برون میبینم دوماد میاد گل رو به عروس میده ناراحت میشم میگم من اون شب چون ظرفارو شستم همسرم اینا اومدنی مجبور شدم برم اتاق آماده شم