2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نگران   پدرمم و توکل کردم بخدا انشالله صایعه ی داخل حنجره اش خوش خیم باشه یکشنبه عمل. داره سرما خوردم   هنوز نتونستم برم. خونه اشون 

برای پدرم. دعا کنید 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
می‌خوام برم برای ترمیم ناخن هام از اونجا نامزد بیاد دنبالم بریم آش بخوریمبعدش بریم تولد دوستش تو کاف ...

چندسالته

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

شمام هم یه عالمه کار داری .؟فک نکنم اندازه من باشه

آره منم جارو ،گردگیری،شستن لباس ،جمع کردن لباسای خشک شده ، تی بکشم ، کمد لباس مرتب کنم ،شام بزارم فکر ناهار فردا باشم ،و ریاضی کار کنم با دخترم..

درس

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

تازه از خواب بیدار شدم باید ریاضی بخونم برای امتحان فردام ولی بدم میاددددددد

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

پریودم از صب هرچی قرص و کوفت خوردم فایده نداشت دارم میمیرم

حالت تهوع هم گرفتم رو زمین بند نمیشم

فردام امتخان دارم

چیکار کنم😭😭😭😭استرس امتخانمم ی طرف

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)