2777
2789
عنوان

پسر باید تو رابطه خرج کنه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 64 پست
قطعا تو پسری اگر دختری از صمیم قلب برات متاسف شدم این تفکرات به خاطر محیطی که درش بزرگ شدی هست عزیزم ...

من وقتی با نامزدم رل بودم تا چندماه اجازه ندادم برام کادو بگیره  البته غیر از گل که می‌گرفت باهم بیرون که می‌رفتیم یا تو ماشین میگفتم چرخ بزنیم یا مثلا صحبت های مهمی داشتیم میگف بریم کافه حالا چندباری هم با دوستاش یا تولدش رفتیم رستوران

بعد که رفته رفته رابطمون جدی تر شد برام کادو می‌گرفت همیشه میگفتم نیاز نیست هزینه کنی و فلان اونم می‌گفت تو عشقمی و عاشقتم دوست دارم برات کادو بگیرم اینم بگم دریغ از رابطه جنسی هیچوقت درخواست نکرد الان که نامزدیم ازش پرسیدم ی بار چرا هیچوقت نگفتی اونم درجوابم گفت اولا من مطمئن بودم که مال خودم میشی دوما بازم مطمئن بودم هیچوقت اجازه نمیدادی بخاطر همون برای من رابطه جنسی تو رابطه مهم نبود 

حالا چه ربطی داره مگه وقتی رلی با طرف رابطه جنسی داشته باشی در کنارش ازش کادو بخوای

واقعا بقول شما آدم متاسف میشع 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه رو مثل هم نبین البته شاید دور شما از این مدل آدم ها زیادهاگه قرار بر این باشه هر کی با هر کی رل ...

و درضمن خوشبحال شما که حتما تو ی کشوری زندگی می‌کنی که همه از دم پاکن و اهل رلو دوستی و این کثافتکاری ها نیستن حتما تو کشور شما یا محل زندگیت هیچکی از دخترای ساده سو استفاده نمیکنه با احساساتشون بازی نمیکنه و هیچ دختری تم دنبال تیغ زدن پسرا و مردای متاهل نیست 

ی جوری میگی اطراف شما اینجوریه انگار من از یه سیاره دیگه اومدم!!! واقعا نمیبینی همه چقد کثیف شدن نمیبینی واقعا؟ الان خیلی کم پیش میاد دوتا آدم عاشق هم بشن من خودم چند ساله پیش عاشق شوهرم شدم وقتی ک خیلی سنم کم بود ازدواج کردم 

الانم ۲۲ سالمه نیای بگی سنت بالاست افکارت پوسیدس و فلان 

اما من معتقدم این رل زدنا و دوستیا هم دخترا رو تنوع طلب کرده هم پسرا رو همه دنبال ی هدفن خیلی کم پیش میاد دنبال ازدواج باشن 

مثلا ی همکلاسی داشتم از بس پسر بازی کرده بود می‌گفت هیچ حسی ب هیچ پسری ندارم کلی ام خواستگار خوب داشت می‌گفت حس میکنم نمیتونم ب کسی متعهد بمونم پس ازدواج نمیکنم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

من وقتی با نامزدم رل بودم تا چندماه اجازه ندادم برام کادو بگیره البته غیر از گل که می‌گرفت باهم بیر ...

بله عزیزم دقیقا همین طوره 

اطرافیان من همه کادو های خوب گرفتن و میگیرن از پارتنرشون ولی یک بار هم رابطه جنسی نداشتن 

این حرفا رو افرادی میزنن که خودشون رو لایق کادو و توجه و محبت نمیدونن فکر میکنن اگر قراره کسی کادو بده پس باید نیازهای طرف رو برطرف کنن !!! 

اسی نگفته برام لباس بخر

منم منظورم استارتر نبود در کل گفتم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

من وقتی با نامزدم رل بودم تا چندماه اجازه ندادم برام کادو بگیره البته غیر از گل که می‌گرفت باهم بیر ...

خوشبحالت چقد دوست داره واقعا ب‌پای هم پیر بشین

منم‌با این نزدیک‌۹ ماهه باهمیم هیچی‌ب‌هیچی

چرا هر چیزی رو ب خودتون میگیرید وقتی رل تو ب قول خودت شده نامزدت و شوهر ایندت یعنی رابطه ات هدف دار بوده و از اون آقا قصد سو استفاده از تو نداشته و توام دختری نبودی ک ب فکر تیغ زدن باشی و اینجور روابط خیلی کم پیش میاد 

چون الان پسرا ب شدت تنوع طلب شدن کم پیش میاد عاشق بشن من اونارو گفتم نه شمارو شما ک دیگع ازدواج کردی 

الان بری از صدتا پسر بپرسی عاشق شدن یا نه شاید دوتاشون بگن اره بقیع انقد دختر بازی کردن دیگه نمیتونن عاشق بشن

و درضمن خوشبحال شما که حتما تو ی کشوری زندگی می‌کنی که همه از دم پاکن و اهل رلو دوستی و این کثافتکار ...

من تو کشور دیگه ای زندگی نمیکنم عزیز

نظرات خودمو گفتم البته با طرز فکر خودم 

شماهم نظرتو گفتی با طرز فکر خودت 

من دورم چه دوست چه آشنا اصلا ندیدم کسی‌رو که با کسی رل باشه و رابطه جنسی انجام بدن و در کنارش کادو‌ یا هزینه های آنچنانی بخوان دختر خاله خودم را داشت خیلی ام برای هم کادو میگرفتن الان چهار ماهه ازدواج کردن رفیق های خودمم همچنین الان نامزدن 

خودمم رل داشتم الان نامزدمع

توی دنیا همه جور آدمی وجود داره با ذات های مختلف اما قرار بر این نیست چون ی سری ها اینجورن ماهم جمع ببندیم 

چرا هر چیزی رو ب خودتون میگیرید وقتی رل تو ب قول خودت شده نامزدت و شوهر ایندت یعنی رابطه ات هدف دار ...

من به خودم نگرفتم 

من نمیگم اینجور آدم های که شما میگی وجود ندارد چه دختر چه پسر 

شما تو کامنتتون گفتید مگه چکارشه

چ ربطی داره اینا باهم تو رابطه‌ان

حالا یا پسره خسیسع یا قصد‌اش جدی نیست

ولی رابطه جنسی ملاک هر رابطه‌ای نیست مگر اینکه پسره تنوع طلب باشه و دختر براش هزینه کردن مهم باشه که همه هم اینجور نیستن

هنوز دختر خوب و پسر خوب وجود داره

خوشبحالت چقد دوست داره واقعا ب‌پای هم پیر بشینمنم‌با این نزدیک‌۹ ماهه باهمیم هیچی‌ب‌هیچی

بیخیالش 

شما هنوز آدم درست سر راهت قرار نگرفته

که قول میدم ی روز ی نفر میاد تو زندگیت همه چی رو فراموش میکنی

به زمان بندی خدا اعتماد کن:)✅