2777
2789
عنوان

میشه اگر میتونید کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 43 پست
نه بابا کجایی مگه اون مثل سگ میترسه که اصن زنش از این نکته بویی ببره نقطه ضعفشه تهدیدش کن که خودت ب ...

گفتم گفتم اگر زنت ببینه یا کسی بویی ببره من هم عکساتو نشون زنت میدم و میگم ک مزاحمم شدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجایی منظورتون چی بود؟ متوجه نشدم

نیگا این آقا اصن مثل سگ میترسه که زنش بفهمه داره همچین کاری میکنه 

نقطه ضعفشه 

یه سوال اگه تو مثلا به زنش بگی شوهرت مزاحم من شده زنش چه عکس العملی نشون میده 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
نیگا این آقا اصن مثل سگ میترسه که زنش بفهمه داره همچین کاری میکنه نقطه ضعفشه یه سوال اگه تو مثلا به ...

نمیدونم قطعا باهاش دعوا میکنه چون سری پیش دعوا کرد بهش گفت چرا بوس میگی بهش

نمیدونم قطعا باهاش دعوا میکنه چون سری پیش دعوا کرد بهش گفت چرا بوس میگی بهش

اها پس نقطه ضعفشه و تو میتونی از این نهایت استفاده رو بکنی 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
اها پس نقطه ضعفشه و تو میتونی از این نهایت استفاده رو بکنی

درسته ممنونم عزیزم حالا میدونی استرس چی رو گرفتم نشستم همینجور با خودم فکر میکنم خسته شدم دیگه شاید اون الان عین خیالش هم نباشه

بی نهایت مضطرب هستم

اضطراب باعث شده نتونی تصمیم درست بگیری 

والا خیلی زودتر از اینا میتونستی تموم بکنی قضیه رو 

اضطراب باعث شده نتونی تصمیم درست بگیری والا خیلی زودتر از اینا میتونستی تموم بکنی قضیه رو

خب حالا یعنی اشتباه کردم ؟ الان برای جبران اشتباهم چکار کنم ب نظرشما 

اضطراب باعث شده نتونی تصمیم درست بگیری والا خیلی زودتر از اینا میتونستی تموم بکنی قضیه رو

من حدود دوماهه قطع رابطهدهستم باهاش از وقتی زنش گفته خودش شروع کرد۷

خب حالا یعنی اشتباه کردم ؟ الان برای جبران اشتباهم چکار کنم ب نظرشما

اضطرابتون دلیلش چیه 

نمیخوام ناراحتت کنم حدس میزنم خودتونم توی ایجاد این معظل دخیل بودین 

اضطرابتون دلیلش چیه نمیخوام ناراحتت کنم حدس میزنم خودتونم توی ایجاد این معظل دخیل بودین

از همین اضطراب دارم که نکنه خانمش عکسو ببینه 

من به اصرار اون گول خوردم ولی از وفتی که خانمش گفت قطع رابطه کنید قطع کردم از دوباره اون شروع کرد

از همین اضطراب دارم که نکنه خانمش عکسو ببینه من به اصرار اون گول خوردم ولی از وفتی که خانمش گفت قطع ...

اها اگه خانومش میدونه با ایشون هماهنگ باشین و بهشون بگین که طرف باز شروع کرده 

فعلا چیزی نگفتم و تهدیدش کردم ولی از پیامش عکس کافی دارم

اگه دیدین پیله هس با خانمشون در میون بزارین