2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قبول نداری که استارتر باید تاپیکشو مدیریت میکرد؟ندیدی کی اول شروع کرد؟من فقط از لاغرا دفاع کردم

اگر اون تاپیک باز بود من به لیلی خانم که شروع کرده بود میگفتم

خیلی بی تربیتی که این پستو گذاشتی 

نه اینکه بیام وقشر دیگرو بد بو و... خطاب کنم

در واقع زشتی کارت اندازه اون خانم بود 

اینم شما بپذیر که بعید میدونم بپذیری

دفاع با توهین به قشر دیگر دیگه اسمش دفاع نیست دوست من

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
حرف اضافه نزن من بحثی ندارم نی نی یار رو تگ کردم و رفتم باز سمج شدی نوتیف پیام و لایکت برام میاد @ni ...

اول تو گفتی نفهم

چقدر تو وقیحی بشر

هرچی دلت میخواد میگی واسه من نی نی یار تگ میکنی

من در مقابل تو سکوت میکنم چون واقعا ارزش وقت گذاشتن نداری

من با هرکی مثل خودش حرف میزنمچون آدما زبان خودشونو بهتر متوجه میشن

به چنین روش غیراخلاقی هیچ وقت کسی اصلاح نمی‌شه!

در صورتی که بارها تو طول تاریخ‌های آدم سرکش و نادرستی داشتیم که یک برخورد بزرگوارانه باهاشون مسیر زندگی‌شون رو تغییر داده...

به طور خاص خیلی از افرادی که تو صدر اسلام به اسلام گرایش پیدا کردند؛ تحت تاثیر خلق عظیم و بخشش و بزرگواری پیامبر و اهل بیت بودند...

حکایت همسایه یهودیئ که اشغال بر سر پیامبر می‌ریخت و یک روز که این اتفاق نیفتاد، پیامبر از صحابه سراغش رو گرفتند و وقتی فهمیدند بیمار شده به عیادتش رفتند؛ یک مثال معروفش.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
من به دوتاشون گفتم ولی ریپ نزدم برا اون چون خودش گفت چاقم و گردن گرفت حرف بیخود زده این یکی دیگه بس ...

چون واقعا همه بدونِ غرض داشتن حرف میزدن درباره ی خودشون.

من خودم چاقم وقتی از خودم ایراد میگیرم و با چن تا خانم تپل صحبت میکنیم و میگیم چرا شکم داریم اصلا ناراحت نمیشیم ولی وقتی یه لاغر از اون طرف بیاد به ماها توهین کنه قطعا ناراحت میشیم و جوابشو میدیم

این خانمی که از لاغرا ایراد گرفتو گفت مردا به استخون میخورن خودش تپله،اگر لاغر بود قطعا لاغرا ناراحت نمیشدن.

ایشون شروع کرد و واقعا دلِ خیلیا شکست،پس من حق میدم که یه لاغر بخاد در جوابِ اون پیام از خودش دفاع کنه

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

اگر اون تاپیک باز بود من به لیلی خانم که شروع کرده بود میگفتمخیلی بی تربیتی که این پستو گذاشتی نه ای ...

من نمیگم حرفای خوبی زدم اتفاقا حرفای خوبی نزدم

اما وقتی دیدم استارتر به اون کاربر هیچی نمیگه و خوشش اومده تصمیم گرفتم جوابشو بدم که بدونه توهین زشته

من جوابشو دادم چون توی تاپیک خودش توهین کرد و قفل کرد میتونست بعد تگ کردن نی نی یار بره و دیگه پست ن ...

اینکه شما ایشونو تگ کردی و دعوا رو ادامه دادی تو سایت ممنوعه

نی نی یار هم بیاد به خاطر این کار توبیخ میشی

لایک نکن🚫🚫🚫