2777
2789
اون خانم نه ادبیات تو رو داشت نه به اندازه تو تاپیکو به هم زدخیلی از چاق ها نفرت داری و از لاغری خود ...

نفهم تویی که وقتی میگم از تاپیکم برو بیرون نمیری و نمیفهمی

دیگم جوابتو نمیدم چون نرود میخ آهنی در سنگ

انقدر خودتو بکوب به درو دیوار تا خودتو تعلیق کنن

ریپلای نکن از آدمایی مثل تو بدم میاد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین لیلیخانم اول شروع کرد به لاغرا توهین کرد ولی شما چون خودتون تپل هستین به اون گیر ندادی،اومدی گی ...

جفتشون بد صحبت کردن

اگر لیلی خانم بد صحبت کرد 

منو شمای خواننده میتونیم محترمانه بگیم صحبتهات خیلی زشته

در واقع با ادبیات مثل خودش حرف زدن یعنی من هم هم ردیفش هستم

هردوشون مشکل داشتن

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
یه سوال دارم ازتون!قطعا هم سنتون به نسبت بالاست(منظورم اینه بچه و نوجوان نیستید)هم احتمالا مادر و هم ...

چون کسی که تاپیک میزنه باید یاد بگیره نذاره توی تاپیکش به کسی توهین کنن

به یه قشر از جامعه توهین کنن

همین لیلیخانم اول شروع کرد به لاغرا توهین کرد ولی شما چون خودتون تپل هستین به اون گیر ندادی،اومدی گی ...

من به دوتاشون گفتم ولی ریپ نزدم برا اون چون خودش گفت چاقم و گردن گرفت حرف بیخود زده این یکی دیگه بس نمی‌کرد بعد هم که تاپیک رو قفل کردم اون خانم با این که فحش خورده بود ادامه نداد ولی هزار تا نوتیف فحش پشت سر هم از این خانم برای من اومد که چرا قفل کردی 

تو همون تاپیک خیلیا گفتند چاقی مرضه یا مثلا زشته من اصلا واکنشی نداشتم این یکی دیگه ول کن نبود توهیناش تمومی نداشت

تو تاپیک چاقی ایشون رو مسخره کردی و به همه خانم های چاق توهین کردی چون دیدی منم طرف تو نیستم سوسک شد ...

تو دنیایی که امثال تو ادعای ادب و تربیت و نزاکت و شعور دارن من ترجیح میدم سوسک باشم

نفهم تویی که وقتی میگم از تاپیکم برو بیرون نمیری و نمیفهمیدیگم جوابتو نمیدم چون نرود میخ آهنی در سنگ ...

حرف اضافه نزن من بحثی ندارم 

نی نی یار رو تگ کردم و رفتم باز سمج شدی نوتیف پیام و لایکت برام میاد 

@niniyar_2    

@niniyar_3    

@niniyar_5    

این خانم مدام توهین می‌کنه و ادامه میده چرا رسیدگی نمیکنید ؟؟؟؟؟؟؟

زیاد دارههم میشه خرید هم جمع کرد

عه سلام اوپرا جان 

میبنم که برگشتی خوشحالم عزیزم   

چند روز پیش دیدم کاربری خربوریدان رو بستی 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
پست اون خانم درباره لاغراوبرخورد به استخواندقیقا به اندازه پستهای شما درباره چاقها زشت وزننده بودپس ...

قبول نداری که استارتر باید تاپیکشو مدیریت میکرد؟

ندیدی کی اول شروع کرد؟

من فقط از لاغرا دفاع کردم

جفتشون بد صحبت کردناگر لیلی خانم بد صحبت کرد منو شمای خواننده میتونیم محترمانه بگیم صحبتهات خیلی زشت ...

اگه نارگیل حرفِ زشت زده به تپلا لیلیخانمم با مدلِ حرف زدنش و اون خنده های هیستیریکیش زشت حرف زد

دوتاشون زشت حرف زدن ولی اول کسی که شروع کرد مقصر تره،هر کی هم باشه برای دفاع از خودش توهین میکنه دیگه

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

عه سلام اوپرا جان میبنم که برگشتی خوشحالم عزیزم چند روز پیش دیدم کاربری خربوریدان رو بستی

سلام

بله الحمدلله اوپرا باز شد و دیگه کاربری خربوریدان نیاز نبود

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه