2777
2789
عنوان

انرژي منفی یا چشم زخم

42 بازدید | 3 پست

بچه ها من طلا خریدم بعد نمیخواستم ب خانواده همسرم بگم شوهر م گفت حداقل ب مامانم بگو میدونستم نگم خودش دقیقتر مو ب مو میگه از قیمت اینا. منم شب ک خانوادگی  رفتیم بیرون سر بسته گفتم ک کمی طلاهای خودم فروختم و پول گزاشتم گردنبند گرفتم .حالا از روز بعدش شوهر من ک زیاد هم میونه مون خوب نبوده مثل برج زهر مار شده با منو بچه ها بیدلیل دعوا و داد و بیداد چشم دیدنمون نداره .مادرش بشدت حسود و عصبانی میشه چيزي می‌خریم و با سیاست هست و همسرم متوجه‌ نمیشه 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

همسر من اینقدر دهن لقه حتی قیمت ساعتی ک برام خریده ب خواهرش  گفته و اونم تو جمع گفت هر چی داداشم بگیره تو لازم نداشته باشی هم باید بگیری 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هر چی میخری هوار نکش به همه کس نگو خطر داره تو این موقعیت والا غیر از چشم زدن

شوهر من می‌گفت چرا ب مادر خودت می‌گی ب مادر من نه ‌.من زیاد زخم خوردم ازش بارها مریض شدم بخاطر چشم شورش