2777
2789
چراااا؟

چون پدرمو در اورده

من همینجوریشم آیندم تامینه

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۱۳ سال بچه چی؟؟؟بچه ۱۳ ساله دیگه یه پا مادربزرگه مگه نمیدونی

خواهرم بچه ها الان خیلی پیچیده شدن 

انگار خیلی می‌فهمن ولی تجربه شون زیاد نیست 

نمیدونن که ممکنه بازیشون بدن 

دقیقا مثل حفظ فرمول ریاضی میمونه که وقتی مسئله ای میدن که برعکس باید حلش کنی چون فقط حفظ کردی نمیتونی 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
چون پدرمو در اوردهمن همینجوریشم آیندم تامینه

میشه درخواست بدم بهتون چند تا سوال بپرسم؟

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
بله که بچه هستند بجای اینکه دنبال این باشید که فضای خونه و رفتار خانواده چطور بوده که بچه تو این سن ...

چرا میخواهید از خانواده عیب بگیرد نسل جدید اینجور شده و این واقعا ربط به خانواده نداره به چشم دو برم دیدم شاید حالا چهارنفرم خانوادشون خوب نباشه ولی دلیل درستی نیست این فضای شکل گرفته در این باره تو سن کم تو خیلی خانواده ها حتی خوبش هم هست 

بعدشم نگید محبت نکردید محبت از طرف خانواده و جنس مخالف با هم فرق می‌کنه و محبت خانواده نمیتونه جای ویزیو بگیره 

چرا میخواهید از خانواده عیب بگیرد نسل جدید اینجور شده و این واقعا ربط به خانواده نداره به چشم دو برم ...

اوه خانم روانشناس چه تحلیل مسخره ای 

من نمیتونم دیدگاه اشتباه شما را تغییر بدم

اما بیاد داشته باشید که شخصیت همه ما در خانواده و محیطی که برای ما فراهم می‌کنند به مرور شکل میگیره و این خانواده هست که با فراهم کردن فضای امن منزل و محبت و مراقبت  به اندازه و بجا و رفاقت با فرزندانشون

فرزندان سالم و صالحی را تحویل جامعه میدند 

هر چقدر که محیط بیرون ناامن باشه وقتی بچه آموزش صحیح دیده باشه وقتی محبت کافی دیده باشه وقتی خانواده کنترل گر یا بی خیالی نداشته باشه لغزش و کنجکاوی های این چنینی رقم نخواهد خورد 

پس لطف کنید با چرندیات سرپوش روی این مسائل مهم ندارید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
اوه خانم روانشناس چه تحلیل مسخره ای من نمیتونم دیدگاه اشتباه شما را تغییر بدماما بیاد داشته باشید که ...

چرندیات نیست این همه بچه تو سن کم از این کارها میکنن شما کافیه بری تو مدارس ببینی چه خبره یعنی همه خانواده بد داشتن  واقعا خیلی موارد دست خانواده نیست دوست اطرافیان فضای مجازی و .. هم تاثیر میزاره واقعا خیلی چیزا به خانواده ربط ندارد  ربطی به اموزشم نداره هر چقدر به بچه آموزش بدی باز تو فضای مدرسه فضای مجازی و جاهای دیگه ممکنه اشتباه کنه مثلاً می‌ره تو دوستاش میبینه همه دارن همچین کاری میکنن اوکی چهار بار مقاومت کرد بعدش ممکنه تحت این شرایط دیگه واسش عادی بشه اونم بچه  که تو این سن حساسیه شما هم نمیتونی از بچه ت بتن مقاوم بسازیم که بالاخره مکنه تخت تاثیر قرار بگیره

چرندیات نیست این همه بچه تو سن کم از این کارها میکنن شما کافیه بری تو مدارس ببینی چه خبره یعنی همه خ ...

البته من منکر تاثیر خانواده نیستم ولی خانواده هم درصدی تاثیر داره خانواده ولی این تاثیر ۱۰۰ درصد نیست