2777
2789

من بعضی جاها چادری آن بعضی جاها ن

چادر سر کردن هم با اختیار خودمه یعنی اجباری نیست

بعضی موقع ها خیلی دوست دارم سرم کنم چون هم باهاش اعتماد ب نفسم بالاتره هم پخته تر و خانوم تر تو چشم میخورم 

بعضی جاها ن تو دست و پامه ، یا برا خیلی از تفریحات سرم نمیکنم خب اینطوری راحت ترم 

بدون چادر هم پایین تر سنم میخوردم هم عین بچه ها ک جمع خودشون و ندارن میشم ولی راحت ترم

تو اینم موندم چادر سر کردن تو آیندم تاثیر بهتری میزاره یا نکردن

🔴کاربر جدید نیستم🔴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر جایی که احساس میکنی لازمه چادر بپوش. محیط اداری، مسجد، بسیج، مراسمات مذهبی و عزاداری.

اما مهمونیای خانوادگی، تفریح، مسافرت، کافه ، مدرسه و.... نیاز به چادر نیست فقط حجابت باشه کافیه. 

البته چون خودم شاغلم اینجور میپسندم

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
من جات بودم چادرو بیخیال میشدمواسه آیندتم چیز خوبی نیستالبته این فقط نظر منه

اتفاقا حس میکنم واسه آیندم بهتره

چون برخورد مردم وقتی ک چادری ام با وقتی ک نیستم فرق میکنه

🔴کاربر جدید نیستم🔴
فکر میکردم چادرو برای این سر میکنن که بهش اعتقاد دارن

چادر دین نیست که بهش اعتقاد داشته باشی. یه جور حجاب تکمیلیه. بنظرم اگر حجابت خوبه و لباست بلند و چسبان نیست میتونی چادر نندازی 

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
هر جایی که احساس میکنی لازمه چادر بپوش. محیط اداری، مسجد، بسیج، مراسمات مذهبی و عزاداری.اما مهمونیای ...

خب الان اینطوری ام

دلم میخواد یا همش سر کنم یا کلا بزارم کنار

🔴کاربر جدید نیستم🔴
خب الان اینطوری امدلم میخواد یا همش سر کنم یا کلا بزارم کنار

اگر همش سر کنی اذیت میشی. خودتو آزار نده. وگرنه زده میشی

اتفاقا حس میکنم واسه آیندم بهترهچون برخورد مردم وقتی ک چادری ام با وقتی ک نیستم فرق میکنه

من اصلا چادری و اهل حجاب نیستم ولی همیشه تو دانشگاه و بیرون همه باهام با احترام برخورد میکنن، ربطی به پوشش نداره

ولی از نظر من اگه چادر سر کنی فردا هرچی مذهبی و سنتیه میاد سمتت، نمیشه با اینجور آدما زندگی کرد

چادر دین نیست که بهش اعتقاد داشته باشی. یه جور حجاب تکمیلیه. بنظرم اگر حجابت خوبه و لباست بلند و چسب ...

اعتقاد فقط برای دینه؟ اعتقاد یعنی چیزی که قبولش داری 

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

من اصلا چادری و اهل حجاب نیستم ولی همیشه تو دانشگاه و بیرون همه باهام با احترام برخورد میکنن، ربطی ب ...

احترام ک بله ، این کاری ب حجاب نداره

ببین منظورم دقیقا همین بود ، با چادر ک بودم خواستگارام همه خوب بودن وکیل و نظامی و ..

بدون چادر نه ..

🔴کاربر جدید نیستم🔴