2777
2789
عنوان

توروخدا دعا کنید خواهرم اسکیزوفرنی داره خوب بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 102 پست
باید صبر کنید البته الان هم چند بار بیرون درگیر شده تا بازداشتگاه هم رفته ولی میگم نسبت به قبل بهتره ...

داداشتون کدوم بیمارستان بستری شدن؟

میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی   متاهلم  
عزیزم اسکیزوفرنی که خوب نمیشه...فقط باید تا آخر عمر دارو‌ بخوره تا کنترل بشه رفتارش...حتما زیر نظر پ ...

اگه حامی و پشتیبان داشته باشه خوب میشه.

مثلاً به پدر یا مادر پناه ببرد و اعتماد کند.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها دعا کنید برامون بخدا خیلی اذیت میشیم

اینم آزمایش الهی هست 

دوست من خواهرش اسکیزو داشت شوهر کرد اینقدر با شوهرش جنگ کرد با یک بچه طلاقش داد بچه هم باباش برداشت 

بعد چند سال همون سی سال به بعدش یا ۳۵ سال 

الان اونم دوباره ازدواج کرده خدا را شکر زندگیش خوبه 

میگم بعد سی سال انگار آرومترن

اینم آزمایش الهی هست دوست من خواهرش اسکیزو داشت شوهر کرد اینقدر با شوهرش جنگ کرد با یک بچه طلاقش داد ...

ینی سنشون از ۳۰ بگذره ارومتر میشن؟؟ خداروشکر که الان زندگیش خوبه

اینم آزمایش الهی هست دوست من خواهرش اسکیزو داشت شوهر کرد اینقدر با شوهرش جنگ کرد با یک بچه طلاقش داد ...

دوستم می‌گفت خواهرش یک بار چاقو پرت کرده سمت شوهرش و چند بار هم فرار کرده تا شوهر اولی خیلی آدم خوبی هم بوده طلاقش داده مجبورا

اینقدر حالش بده پزشک دستور بستری نداده؟

پزشک‌ تا الان دوبار بستریش کرده ولی گفت هر موقع حالش بد بود باز دوباره بستریش میکنیم 

ولی ....