2777
2789
عنوان

اگه بخواین تدریس کنین معلم چه پایه ای و کدوم درس میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 105 پست
چه خوب، راضی هستین از درآمدتون؟ سختیاش چی؟ راستی هیچوقت بفکرتون زده تو اینستا تدریس کنین و دوره بفرو ...

راضی که هیچ وقت هیچ آدمی راضی مطلق نیست 

درآمدم بد نیست نمی دونم به چقدر میگی خوب 

تا پارسال خیلی بهتر بود کلا وقتی گرونی میشه و پول دست مردم کم میشه کلاس خصوصی ها افت می کنه 

امسال اوضاع خصوصی ها مثل دو سه سال گذشته نیست 

من هفده هجده سال دارم درس میدم و تجربه این موضوع رو خیلی داشتم که سال هایی همه معلم های اختصاصی با افت دانش آموز مواجه میشن 

سخت که هست من امروز سه تا کلاس خصوصی داشتم و واقعا الان به تمام معنا خسته هستم کلا تدریس به شدت از آدم انرژی میگیره 

گردن و کمرم داغون 

ولی خوب کار همینه همه کارها سختی های خودش رو داره 

مهم علاقه است من چون خیلی کارم رو دوست دارم از نظر جسمی خسته میشم ولی از نظر روحی اذیت نمیشم 

من سرم خیلی شلوغه 

تدریس اینستا و دوره درست کردن و تولید محتوا زمان میخواد که من زمانش رو ندارم 

من حتی پنجشنبه جمعه هم کلاس و شاگرد دارم به خاطر همین خیلی تو فکر اینستا و اینا نبودم و نیستم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجوری هم نیست اگه تدریس یکی خوب باشه شاگرد خصوصی هست من خودم بیشتر درآمدم از کلاس خصوصی هست

من هم گفتم  اساتید برتر کنکور همیشه شاگرد دارن

ایشون مبتدی بودن و مدرک غیر مرتبط داشتن

گفتم ضعیف ها پیگیر نیستن چون کنکور مثل قبل نیست و کلی رشته ی ثبت نامی و بدون کنکور هست

اصلا شخصی مثل شما را نگفتم عزیزم

همیشه  بدرخشید.

راضی که هیچ وقت هیچ آدمی راضی مطلق نیست درآمدم بد نیست نمی دونم به چقدر میگی خوب تا پارسال خیلی بهتر ...

خیلیم عالی، واقعا مهم داشتن علاقس

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
خداروشکر چه فایده شاگردام همش گیجن

😂😂😂

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

علوم راهنمایی یا زیست دبیرستان

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

علوم راهنمایی یا زیست دبیرستان

منم عاشق زیستم🙃

بهداشت مدارس که قبول شدم و نرفتم

کارش خیلی سبکه

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

شیمی دهم:))

حالا چرا دهم