2777
2789
خب اگه ب وقتش میاد، پس لزومی نداره دخترا رل و کراش و... برا خودشون داشته باشن

ولی خب همیشه که از اول شرایط ازدواج نیست 

و به علاقه ای که قبل بیان به طرف مقابل باشه میگن کراش 

ایناهم میشه جزع عشق باشه.ولی باید محتاط بود.جدیدا خیلی چیزارو به اشتباه عشق میدونن

و البته باید حد و حدود هم رعایت شه

تلخی هم جزو زندگی شکست نیست درسه شما زندگی خودت کن کاری به انتخاب بقیه نداشته باش عزیزم

تلخی جز زندگیه... اما تلخی که خودمون میدونیم تلخه و متناسب با ساختار وجودیم نیسن و خودساخته‌ست، چرا باید بچشم؟

من زندگی خودمو می‌کنم خواهرم.. اما خب داخل همین اجتماع هم زندگی میکنم

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی خب همیشه که از اول شرایط ازدواج نیست و به علاقه ای که قبل بیان به طرف مقابل باشه میگن کراش ایناه ...

کاش ازدواج ها درست می‌شد

در کل حرف من اینه، دختر و پسر از اولش زیر نظر خانواده‌ها جلو برن

نکه بخوان خودشون با هم باشن بعد اگه ب توافق رسیدن به خانواده ها بگن

و اگه ب توافق نرسیدن، شکست بخورن و از طرفی از خانواده دور بشن و....

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳

زابطه ها کلا آبکی شده

وقتی دخترا خودشونو در دسترس پسرا قرار میدن

پسرا هم میبینن دختر رو براحتی می‌تونن اسیر خودشون کنن. دیگه ب ازدواج فکر نمیکنه پسره

هر کی ب هر کی میشه

کاش ازدواج ها درست می‌شددر کل حرف من اینه، دختر و پسر از اولش زیر نظر خانواده‌ها جلو برننکه بخوان خو ...

خب همیشه هم نمیشه به خانواده گفت واقعا 🥲

مثلا ما چند سال طول میکشه که تحصیلمون تموم شه و شرایط باشه

و قطعا از الان نمیشه خانواده در جریان باشه.چون خانوادم قطعا قبول نمیکنه اینطوری 

ولی خب 

تلخی جز زندگیه... اما تلخی که خودمون میدونیم تلخه و متناسب با ساختار وجودیم نیسن و خودساخته‌ست، چرا ...

خیلی دلایل داره اصلا انسان موجود پیچیده ای هست شما سعی میکنی اونو خطی و ساده توصیف کنی بعدش میبینی توصیف شما نمیخونه با واقعیت موجود جامعه اشتباه رو بجای اینکه در خودت ببینی دز دیگران فکر میکنی. دراما، کراش زدن، شکست عشقی اینا در کنار تلخی جذاب هم هستند نیاز ما هم هستند. 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

خب همیشه هم نمیشه به خانواده گفت واقعا 🥲مثلا ما چند سال طول میکشه که تحصیلمون تموم شه و شرایط باشهو ...

پس خانواده اینجور در اولویت نیست

خانواده ای که پای بچه، همه عمرشونو گذاشتن، حالا اون بچه، نظر خانواده رو در اولویت قرار نداده

البته این یه جنبه‌ش هست

ضرباتی که یه دختر از این روابط متحمل میشه، بسیار سهمگین هست

البته برا پسرها هم بسبار سخته... پسرا فکر می‌کنن این زرنگیه که دختر عوض کنن درصورتی که دارن زندگی آینده خودسونو نابود میکنن و ثباط رو از خودشون میگیرن

پس خانواده اینجور در اولویت نیستخانواده ای که پای بچه، همه عمرشونو گذاشتن، حالا اون بچه، نظر خانواده ...

کسی که انتخاب کردم قطعا مورد تاییدشون خواهد بود.ولی به وقتش و الان تا وقتش خیلی مونده

آدمش خیلی مهمه

و یه دختر هم نباید اجازه بده خط قرمز هاش رد بشه

اگه آدمش خوب باشه خوب پیش میره.که خب آدم خوب الان خیلی کمیابه البته

خیلی دلایل داره اصلا انسان موجود پیچیده ای هست شما سعی میکنی اونو خطی و ساده توصیف کنی بعدش میبینی ت ...

نیاز طبیعی خلقت ما، نیاز جنسی هست و راه برطرف کردنش هم ازدواج ب طرز صحیح هست

خیلی خوب گفتین، انسان موجود پیچیده‌ای هست اما خطی ک شما گفتین، خط ساده ای هست... خطی ک من گفتم اتفافا پیچیده و متناسل با ساختار وجودی انسان هست

یکم توجه کنین...