2777
2789

میدونم شما فقط عاشق بحث خواهر شوهر خیانت این چیزایین ولی مشکل من بدتر از ایناست

پدرمادرم جدا شدن ( بخاطر اعتیاد و بددلی و دست بزن و فحاشی و بیکاری بابام) مادرم به پام‌موند تا ازدواج کردم ۱۸ سالم شد ازدواج کرد پدرم اعتیادش اوج گرفت .چندسال به بدترین شکل زندگی کرد ولی همیشه پاک موند:)

تک فرزندم. ارث پدرشو دادن بابام گفت می‌خوام نزدیک خودت زندگی کنم ببرم بوشهر پیش خودت ( زادگاه خودمون خوزستانن ) شوهرم می‌دونه ممکنه بابام خوب بشه بیاد نزدیکم زورش میاد هی میگه شهر خودتون خونه بگیر براش. من اگه شهر خودمون خونه بگیرم دوباره اعتیاد پیدا می‌کنه ( الان کمپه و افسردگی شدید داره میگه با پولام بنام خودت برام خونه بگیر ط) شوهر مفت خورم مثل مادرش چشمش دنبال اموال بقیه است. گفت خونه بگیری برات بنام تو بکام بابات چقدر پررو. خیلی تنهام خیلی حالم بده

خانواده پدرم اذیتم کردن چندین روز خون جیگر خوردن تا پول رو بفرستم می‌خوام بابام نزدیک خودم باشه. اگه بعد از کمپ خوب شد ترک کرد رفت سرکار ک رفت اگه بخواد روسیاهم بکنه انقدر بخاطرش جلو همه وایسادم بخدا واسه همیشه میزارمش کنار 

خیلی بدبختم اینا خلاصه دااصلا به شوهرم مربوط نیست 

چون پدر با پول خودش میخواد بیاد 

اصلا سربارر ما نیست. نمی‌دونم چرا حسادت میکنهستان استتک فرزندم بجز من هیچکسو نداره واسه همین می‌خوام بیارمش نزدیک خودم .

با پول خودش اصلا سربار ما نیستمن اگه خوزستان خونه بگیرم براش ۱۰۰ درصد برمیگرده به همون افسردگی تنهایی و اعتیاد شدیدتر از قبل......

اگه نزدیک خودم برایش خونه نگیرم پشیمون میشم عذاب وجدان میگیرم چون خودش میخواد نزدیک من باشه خسته شده از اعتیاد و زندگی بد ...

میبرمش پیش خودم ای کاش سالم بشه. وگرنه مرگ برام عروسیه

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

نزدیک خودت براش خونه بگیر و نیازی نیست شوهرت و مادرش چشم طمع دوختن بفهمن این خونه به اسم شماست ، بگو به اسم خود پدرمه چون ارث خودشه ، تو براش بگیر بیاد نزدیک خودت نهایت به قول خودت همه تلاشتو کردی 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم به پدرت اعتماد کن بهش بگو بابا جلو دوست و دشمن سربلندم کن من پوزتو به همه دادم گفتم بابام اینقدر اراده اش قوی هست میخواد بزاره کنار ، کمکش کن خدا هم کمکتون میکنه دورت بگردم مبادا پدرتو ول کنی من به خاطر شوهر بی شرفم دل پدرمو شکستم الان که از دست دادمش میسوزم اتیش میگیرم

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد