2777
2789

مگه می‌شه آخه اون ازدواج کرده تا حالا دوبار بهم زده زندگیشون امروز رفتم خونه شون بهش گفتم دست بردار قانع نشد 

بیچاره پسره دست این افتاده 

بهش میگفتم زندگیتو کن اصلا خرجش نمیره 

من که باورم نشد یعنی تا این حد دعا وطلسم اثر داره زندگی خراب کنی؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ذاتش بده ازش فاصله بگیر 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

دوست منم همینکارو کرد طلاق گرفت اخر ولی خانواده پسره راضی نشدم باهاش ازدواج کنه چون ی بار ازدواج کرده بود دختره الان پسره ازدواج کرده دختره مجرده🚶‍♀️🚶‍♀️

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

خدا لعنت کنه هرچی آدم احمق و بیفکره...

نمیتونی با مادرش صحبت کنی؟

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻