2777
2789
عنوان

چقدر مردها خودخواهن

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 36 پست
خیلی زیاده اختلاف زیر ۷ سال خوبه

من اختلاف سنی بیشتر از این هم دیدم که زندگیشون خوب بوده

❤️فقط حیدر(ع) امیر المومنین است ❤️آی گــــل محمـــدی کـاش بدونی ، چـــه قشنگـــه جامـه ی حیای تو🧕تــــو دلـــت دریـــایـــی از محبتـــه، دنیـــا خیلـــی کوچیکـــه بــرای تو🤏🌍آی گـــل محمــــدی کــاش بدونی، دنیـــا تشنـــه ی نجابتـــت شــده🌸طعنـــه ها مشتــی حباب روی آب، تـــازه وقــت استقـــامتــت شــده🇮🇷🧕

دوربر من همه پسرا بالای سی راحت رفتن خاستگاری ازدواج کرذن دخترهای بالای سی میخوان ازدواج کنن اما کسی ...

وقتی خانواده ها قبول نکن دخترشونو بدن به کسی که بیشتر از ۷ سال ازش بزرگتره همینه دیگه 

خب معلومه دختر سن پایین‌تر  نو نوار  تره! اگ دخترا قبول نکنن مجبورن برن با همسن خودشون

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من منظورم اینه مردها تا 30 مجردن تازه میرن لا کسی که میخوان ازدواج کنن اما زنها اطراف من از سی به بع ...

چیزی که شما میگیری من اطراف ندیدم

نسبت به دخترا سخت گیری بیشتر قبول دارم 

ولی هر کی رو دیدم تو مجردی تفریحشو کرده هر وقتم خواسته ازدواج کرده

❤️فقط حیدر(ع) امیر المومنین است ❤️آی گــــل محمـــدی کـاش بدونی ، چـــه قشنگـــه جامـه ی حیای تو🧕تــــو دلـــت دریـــایـــی از محبتـــه، دنیـــا خیلـــی کوچیکـــه بــرای تو🤏🌍آی گـــل محمــــدی کــاش بدونی، دنیـــا تشنـــه ی نجابتـــت شــده🌸طعنـــه ها مشتــی حباب روی آب، تـــازه وقــت استقـــامتــت شــده🇮🇷🧕

وقتی خانواده ها قبول نکن دخترشونو بدن به کسی که بیشتر از ۷ سال ازش بزرگتره همینه دیگه خب معلومه دختر ...

خب دخترا باید زودتر خاستگارهای خوب را قبول کنن تا بتونن ازدواج کنن و فرصت مجردی ندارن اما مردها هم مجردی زندگی میکنن اخرش هم راحت میرن خاستگاری یک دختر ازدواج میکنن

من اختلاف سنی بیشتر از این هم دیدم که زندگیشون خوب بوده

قرار نیست مبنا رو این بذاریم که .. چون چیزی که میگی اصلا استدلال خوبی نیست خوب به همون تعداد هم زندگی هایی هست که از هم پاشیده شده 

دختر و پسر بهتره برن با هم دهه ای خودشون تا تعادل حفظ بشه 

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹

چیزی که شما میگیری من اطراف ندیدمنسبت به دخترا سخت گیری بیشتر قبول دارم ولی هر کی رو دیدم تو مجردی ت ...

این دخترهایی که من میگم خاستگار سنتی میخان چون مذهبی هستن اهل دوست پسر داشتن نیستن

منظورش اینه که پسرای سن بالا ، دختر سن بالا نمیگیرن برا همین نمیتونیم ریسک کنیم تا ۳۰ مجرد بمونیم

پسر ۳۰ ساله که سن بالا نیست

هر چند به نظرم تاپیکش خیلی کلیشه ای هست

من دیدم خانومی ۳۵ ساله بوده و ازدواج موفقم داشته

تا سی سالگی عشق و حال میکنن ؟ والا من خواستگار سی و دو ساله داشتم میگفت ۱۰ ساله دارم مث چی کار میکنم ...

دقیقاهمسرمنم مجردی خوبی داشته مسافرت میرفته ولی همش دنبال کاروتلاش تابتونه زن بگیره

خب دخترا باید زودتر خاستگارهای خوب را قبول کنن تا بتونن ازدواج کنن و فرصت مجردی ندارن اما مردها هم م ...

نه گلم ، اگه از اول همینکارو میکردن و دخترای ۱۹ سالشون رو به ۳۰ ساله نمیدادن ، الان دبگه جا افتاده بود براشون که باید برن خاستگاریه ۲۵ سال به بالا 

اینجوری شما هم ترس از این نداشتی که توس سن ۲۰ سالگی کیس خوب رو رد کنی

پسر ۳۰ ساله که سن بالا نیستهر چند به نظرم تاپیکش خیلی کلیشه ای هستمن دیدم خانومی ۳۵ ساله بوده و ازدو ...

خوب  اون خانوم دوست پسر داشته اگر دختر اهل دوست پسر نباشه بالای 30 خاستگاری نداره

من الان 21سالمه 19سالگی ازدواج کردم 

سنتی هم ازدواج کردم تقریباهم خودم هم همسرم مذهبی هستیم البته نه مذهبی خشک وفلان

واینکه همسرم الان 32سالشه اون موقع30سالش بود

مادرش وخواهرش منوپسندیده بودن وبعدچندجلسه باهمسرم صحبت کردیم ولی مادرهمسرم اول که سن منوبه همسرم گفته بودهمسرم ناراحت بودمیگفت سنش بیشترباشه اذیت میشه اختلاف سنی زیادواینابعدمادرشوهرم راضیش کرده بودومن خودمم بااختلاف سنیمون تاحدودی مشکل داشتم ولی خب الحمدالله خوبه

من الان 21سالمه 19سالگی ازدواج کردم سنتی هم ازدواج کردم تقریباهم خودم هم همسرم مذهبی هستیم البته نه ...

خب همین الان شثهر شما تا 30 مجردی زندگی مرد سفر مجردی رفت با دوست تاش میرفت گردش آما شما از 19 سالگی وارد دنیای سخت متاهلی شدی من منظورم اینه دقیقا

نه گلم ، اگه از اول همینکارو میکردن و دخترای ۱۹ سالشون رو به ۳۰ ساله نمیدادن ، الان دبگه جا افتاده ب ...

من 19ازدواج کردم همسرم30

من میخواستم ودوست داشتم ازدواج کنم

وشمابگوپسرزیر30سال آیاآمادگی ازدواج داره خیرچه ازلحاظ عقلی چه مالی و..پسرباید30باشه یاحدقل27

بعدوامیستادم 25,26سالم شه باپسر30ازدواج کنم خب چرا؟

من 19ازدواج کردم همسرم30من میخواستم ودوست داشتم ازدواج کنموشمابگوپسرزیر30سال آیاآمادگی ازدواج داره خ ...

خوبه که صبر کنی 25 ساله بشی با پسر 30 ساله ازدواج کنی مجردی عالیه

من 19ازدواج کردم همسرم30من میخواستم ودوست داشتم ازدواج کنموشمابگوپسرزیر30سال آیاآمادگی ازدواج داره خ ...

برا اینکه تا ۲۵ به استقلال کامل و قدرت تصمیم گیری عاقلانه برسی و بعد با پسر ۳۰ سال ازدواج کنی

اون پسری که گفتی ۳۰ سالشه برا ازدواج مناسبته کمتر از اون خیلی سنش کمه ، درسته خودمم میدونم ولی باید بره یک نفر با اختلاف سنی زیر ۷ بگیره