2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این دختر چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 27 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من یه نفر رو میشناسم تقرییا شرایطش اینجوری بود 

الان ازدواج کرده اوضاع خوبی داره 

یادمه اون زمان خیلی ارتباطش با خدا قوی بود 

نماز‌میخوند قران میخوند همش واسه خدا مینوشت و خواسته هاشو میگفت 

یادمه مسخره هم میشد ولی خدا حرفاشو شنید و اینده خوبی واسش ساخت 

یکی از نزدیکان تو بچگیپدر؟اون خودش هم این اواخر تا حدی این کارو کرده:)میترسم تازه پدرم خودشو انقدر آ ...

زنگ بزن مشاوره بهزیستی۱۴۸۰. یا اورژانس اجتماعی۱۲۳.

واقعا نمیدونم چی بگم که کمکت کنه. ادمای دورو خطرناکن. مگه اینکه گوشی داری فیلم بگیری یه جوری بعد شکایت کنی. اثار روحی و روانی زیاد و بدی داره ولی وقتی بتونی خودتو نجات بدی قدمای بعدی برای ارامشت راحت تره. طول میکشه و سخته اما می ارزه زندگی خوب رو تجربه کنی

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
اینکه میگی اجازه ازدواج نداری یعنی خواستگار داری بابات میگه نه؟

آره

ولی نه اینکه بگه نه قشنگ آبروریزی راه انداخت آبرومو جلوی فامیل خانواده خواستگار برد

خودش فامیل رو واسه عقد دعوت کرد

خودش هم کل وسیله های خونه رو شیکوند کتکم زد میگفت من دیگه دختری ندارم حتی به پدر خواستگارم هم همینو گفت و حتی میگف تا عقد حق ندارین کنار هم وایسین یا صحبت کنید

بعدشم اونا دمشونو گداشتن رو کولشونو فرار کرون

من موندم و یه آبروی رفته و کلی حرف پشت سرم و اینکه کسی دیگه جرعت خواستگاری از منو نداره با این پدر🙂💔

زنگ بزن مشاوره بهزیستی۱۴۸۰. یا اورژانس اجتماعی۱۲۳.واقعا نمیدونم چی بگم که کمکت کنه. ادمای دورو خطرنا ...

مطمئنم حتی شکایت کنم حتی ثابت کنم بازم دولت میگه جای بچه پیش پدرشه و اونموقع پدرم منو میکشه

مطمئنم حتی شکایت کنم حتی ثابت کنم بازم دولت میگه جای بچه پیش پدرشه و اونموقع پدرم منو میکشه

نه اصلا اینجوری فک نکن. شما برای نجات خودت قدم برمیداری، خدا کمک میکنه

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
من یه نفر رو میشناسم تقرییا شرایطش اینجوری بود الان ازدواج کرده اوضاع خوبی داره یادمه اون زمان خیلی ...

من اصلا معتقد و مذهبی نیستم

فقط ارتباطم با خدا خوبه و معتقدم اتفاق های خوب نعمتن و اتفاق های بعد درس و تجربه

امیدوارم بتونم ازدواج خوبی داشته باشم گرچه از مردا بدم میاد و میگن سرنوشت دختر مثل مادرشه....

من اصلا معتقد و مذهبی نیستمفقط ارتباطم با خدا خوبه و معتقدم اتفاق های خوب نعمتن و اتفاق های بعد درس ...

بهترین هارو برات میخوام عزیزم

ولی با اسن حرقت که میگی سرنوشت دختر مثل مادرشه کاملا مخالفم اینطور نیس 

من همسرم خیلی مرد خوبیه 

ولی همیشه پدر سخت گیری داشتم اما همسرم کاملا برعکس بابامه