2777
2789
عنوان

از پیام نور به دانشگاه تهران❗️

72 بازدید | 20 پست

بچه ها امکانش هست یکی مقطع کارشناسی رو توی یه دانشگاه ازاد یا پیام نور یا غیرانتفاعی بگذرونه بعد برای کنکور ارشد حالا بسته به رشتش دانشگاهای سطح بالا مثل تهران، امام صادق، شریف وامیرکبیر و... قبول بشه؟

اگه قبول بشه و بره برا کار و ادامه تحصیل تو اون دانشگاه مشکلی براش پیش نمیاد؟

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

هیچ چیز غیر ممکن نیست 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                         کنکوری ها بیاین اینجا باهم درس بخونیم : https://link.yeolpumta.com/P3R5cGU9Z3JvdXBJbnZpdGUmaWQ9NDQwMTY1MQ==

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله امکان هست

نه چرا مشکل پیش بیاد

البته اگر رشتش توش عملی زیاد باشه ممکنه تو کار عملی لنگ بزنه 

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
هیچ چیز غیر ممکن نیست

اره ولی میخوام ببینم اصلا میشه؟

بعدا طرف دراومد استادا و دانشجوها مسخره نکنن یا ادمو نادید بگیرن؟

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

اره ولی میخوام ببینم اصلا میشه؟بعدا طرف دراومد استادا و دانشجوها مسخره نکنن یا ادمو نادید بگیرن؟

نه بابا 

بیخود میکنن

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                         کنکوری ها بیاین اینجا باهم درس بخونیم : https://link.yeolpumta.com/P3R5cGU9Z3JvdXBJbnZpdGUmaWQ9NDQwMTY1MQ==

بله امکان هستنه چرا مشکل پیش بیادالبته اگر رشتش توش عملی زیاد باشه ممکنه تو کار عملی لنگ بزنه

نه خب شما فرض کن کار عملی رشته شو به دانشگاه اکتفا نکرده و خودش بیرون دانشگاه دنبالش رفته و اوکیه

میخوام ببینم شما دیدین همچین چیزی؟

سخت نیست قبولی تو این دانشگاها؟

اره دوست من که اینجا حسابداری میخوند دراومد اقتصاد دانشگاه تبریز دولتی

درسته ولی من هدفم شریف ،تهران یا امیرکبیره

نمیدونم میشه یانه..اصلا میتونم یا نه🫠

خب دوست من رتبش ۷۰بود خودش خواست به خاطر تاهلش بره تبریز

چ خوب🥹

کارشناسیش ازاد بود یا پیام نور؟

بعد ازمون ارشد سخت تر از کنکور سراسریه؟

نه خب شما فرض کن کار عملی رشته شو به دانشگاه اکتفا نکرده و خودش بیرون دانشگاه دنبالش رفته و اوکیهمیخ ...

دیدن نه ولی خیلی شنیذم

اتفاقا قبولی های ارشد پیام نور خیلی میگن بالاس

بالاخره هرچی سختی خودش داره

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت