2777
2789
عنوان

خانوما باردارم وقهر اومدم خونه پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 54 پست
خیلی دلم میخوادبرگردماما جلوی خانوادن روم نمیشهچون روزای اول خیلی هارت وپورت کردمالبته الان هم فقط ب ...

زنگ نزن تاخودش زنگ بزنه ..پیامم نده تابیادعذرخواهی کنه ...بچه ی ایشون توشکم شماست به جای اینکه هواتونوداشته باشه ..به خاطرخانواده اش چشم روی همه چی می بنده حتی امنیت جانیتون...الان جاخالی بدی بازم همینه....خانواده ی شوهربه جای دردکم کنند ..یه دردم اضافه می کنند

زنگ نزن تاخودش زنگ بزنه ..پیامم نده تابیادعذرخواهی کنه ...بچه ی ایشون توشکم شماست به جای اینکه هواتو ...

اره بخدا

شش تاخواهرداره،جای اینکه بگن توبارداری هواشو داشته باشیم

بدتر سیخش میزنن

خداازشون نگذره

من خودم خیلی مغرورم وشوهرم اصلا برام‌مهم نیست

استرس بچه منوکشته همین

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سونوبده ..مگه ضربه زده یامشکلی پیش اومده

دوباربعداون جریان سونو دادم

خداروشکر سالم بود

فقط چون قبلا دوتا سقط داشتم برای اونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
دوباربعداون جریان سونو دادمخداروشکر سالم بودفقط چون قبلا دوتا سقط داشتم برای اونه

نگران نباش ...استرس وترس ازخودت دورکن ...آهنگ بی کلام بزارگوش کن ....عودروشن کن تاآروم باشی ..بااتفاقات گذشته زندگی نکن رهاش کن ...

نگران نباش ...استرس وترس ازخودت دورکن ...آهنگ بی کلام بزارگوش کن ....عودروشن کن تاآروم باشی ..بااتفا ...

ممنون گلم

توکل بخدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بهش پیام دادم دوشنبه نوبت دکتردارم فلان ساعت بیاسین زد جواب ندادببینم چکارمیکنه

من بخدا از مسائل حقوقیش سردرنمیارم چیزی که از شوهرت گفتی یه خورده به نظر غیرمنطقی میاد خدایی نکرده چیزی بشه دیگه حرف گوش نمیده منطق نمیپذیره واسه همین میگم ،اگه‌خونت دور نیست یک روز بمونی بری چی میشه؟بگی رفتم که اعصابمون اروم شه بچمون چیزی نشه 

ممنون گلمتوکل بخدا

برات دعا می کنم .امیدوارم هرچی صلاحته خداوندپیش 

روت بزاره...

راستی اسم چهل تاشهیدبنویس..روزی صدتاصلوات بفرست 

برای سلامتی نی نی قشنگت. 🥰💋ماروهم دعاکن🙏

من بخدا از مسائل حقوقیش سردرنمیارم چیزی که از شوهرت گفتی یه خورده به نظر غیرمنطقی میاد خدایی نکرده چ ...

نزدیک یه ماهه اینجام،بیست روزی هست

اصلا حوصله ندارم حساب کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برات دعا می کنم .امیدوارم هرچی صلاحته خداوندپیش روت بزاره...راستی اسم چهل تاشهیدبنویس..روزی صدتاصلوا ...

فقط با قران خودم اروم میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40