2777
2789
عنوان

خانوما باردارم وقهر اومدم خونه پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 54 پست
خوب الان میگید چکارکنم وقتی تو ماه سوم بارداریم؟؟؟؟

برگرد سرخونه زندگیت به یه ورتم نباش که بحثی بوده خیلی ریلکس عادی برخوردکن حرفی زد جوابشو نده بگو دیدم داری ازدوری من غصه میخوری ترسیدم معتاد بشی برگشتم هههههه تمام کشش نده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برگرد سرخونه زندگیت به یه ورتم نباش که بحثی بوده خیلی ریلکس عادی برخوردکن حرفی زد جوابشو نده بگو دید ...

نه میگم اگه پول نفرستی منم برمیگردم

مگه پدرم چقد درامد داره که خرج دکتر منوبده؟

این خوبه به نظرت؟

خودشم خوب میدونه وضع مالی پدرم اصلا خوب نیست...

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
شما فکر بچت بودی یه پاگشا میکردی قضیه تمام میشد

اهان بالکه بینی برای هفت نفرغذا میپختم ومدام چایی ومیوه میاوردم؟؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
نه میگم اگه پول نفرستی منم برمیگردممگه پدرم چقد درامد داره که خرج دکتر منوبده؟این خوبه به نظرت؟خودشم ...

نه برگرد خونه وقتی رفتی همونی که گفتم بگو بعدم بگو اونطوری بگی میگه بدبخت بابات یک نون نداشت بهت بده بخوری

معلومه آدم گنده دماغی هستی .خوب باهات رفتار میکنه.دم شوهرت گرم.از خود راضی و مغرور.

گنده دماغ نیستم

اما بی حیا هم نیستم

قصدت راهنمایی بود همینجا میگفتی

اشتباه گرفتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه برگرد خونه وقتی رفتی همونی که گفتم بگو بعدم بگو اونطوری بگی میگه بدبخت بابات یک نون نداشت بهت بده ...

اینجوری نمیتونه بگه

چون چندسال پیش یسال قهربودم ۱۸ کیلو اضافه کردم😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اهان بالکه بینی برای هفت نفرغذا میپختم ومدام چایی ومیوه میاوردم؟؟؟؟

نخیر غذا از بیرون می‌گرفتی و به شوهرتم میگفتی خودت پذیرایی کن...با بارداری و‌لکه بینی دعوا اشکال ندارد ولی مهمونی و‌دور همی اشکال داره؟

نخیر غذا از بیرون می‌گرفتی و به شوهرتم میگفتی خودت پذیرایی کن...با بارداری و‌لکه بینی دعوا اشکال ندا ...

شوهرمن

اگه بهش اب ندم از تشنگی میمیره

شرایط نبود که مهمانی بدم نبود که نبود

درضمن دوستانه گفتم فعلا دعوت نکنیم تا بعد

پنج سال گذشته یه مدت دیگه هم روش

خودش یهو عصبی شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینجوری نمیتونه بگهچون چندسال پیش یسال قهربودم ۱۸ کیلو اضافه کردم😐

تونستن که میتونه درهر صورت برگرد بعد رفتی اونجا ریلکس باش وجوری برخورد کن که برگشتی سرحقت وحالا هرجمله که خودت میدونی بگی بهتر بگو من بودم میگفتم به اندازه کافی تنبیه شدی برگشتم تا ازغصه  ودوریم معتاد نشی ههه

تونستن که میتونه درهر صورت برگرد بعد رفتی اونجا ریلکس باش وجوری برخورد کن که برگشتی سرحقت وحالا هرجم ...

خیلی دلم میخوادبرگردم

اما جلوی خانوادن روم نمیشه

چون روزای اول خیلی هارت وپورت کردم

البته الان هم فقط به خاطر بحث بارداریمه،وگرنه اینجا خیلی راحتم

برام دعا کن

ببینم چی پیش میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی دلم میخوادبرگردماما جلوی خانوادن روم نمیشهچون روزای اول خیلی هارت وپورت کردمالبته الان هم فقط ب ...

به خانوادت بگو میترسم بچه طوریش بسه دیگه این مردک بندالم بشه خانواده آدم مهم نیست درک میکنن برو

به خانوادت بگو میترسم بچه طوریش بسه دیگه این مردک بندالم بشه خانواده آدم مهم نیست درک میکنن برو

🥹🥹🥹🥺اوهوم باید باهاشون حرف بزنم

میمونه برای بعد دوشنبه ونوبت دکترم

1
5
10
15
20
25
30
35
40