2777
2789
سلام من😐😂وااای اره چقد شبیه همیم فقط شما حالت تهوع اینارو دارینشما اقدام کردین برا بچه واای ینی می ...

نه اقدام نیستم بچم کوچیکه نمیخوام 🥲

خدا نکنه کیست داشته باشی من حتی یه درصد فکرشم نمیکردم داشته باشم ولی سونو گفت داری 

باید بری سونو تا دقیق بفهمی که داری یا نه و کوچیکه بزرگه یا چی......

دوسه ماه آره خوب بود تا مرداد بعدش بهم ریخت تا ۱۰روز تاخیر هم داشتم 

ولی این ماه باید ۱۵م پریود میشدم اما ۳م شدم اصلااااااا سابقه نداشتم جلو بیفته خیلی عجیبه هنگم هنوز که چرا جلو افتاده از دل درد فهمیدم پریود شدم

بخدا منم نمیدونم من میگفتم فقط باردار نباشم 

کیست باشه اشکال نداره

ولی بی بی چکم هاله کمرنگ مینداخت حالا که فکر میکنم میگم شاید مال کیست بوده 

کلا درگیرم خیلی تو فکر میرم و این اصلا خوب نیست☹️🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد اینکه ببخشید شما بازم ازمایش دادین ک حامله نیستین یا قبللا ازمااییش دادینو میگین

معذرت میخوام من بعد نزدیکی که ۶مهر بود 

۱۴ مهر ازمایش دادم ۰/۱بود و منفی

۲۱مهر تکرار کردم۱/۷۶و منفی

آخری هم 1 آذر که ۰/۴۰و منفی 

دقیقا ازمایش آخر ۵۴ روز از رابطه گذشته بود

یعنی سما میگی زمان خوبی رفتم؟ 

برای من نمیشه گفت ناخواسته بود،بیشتر بی احتیاطی بودش گفتم با ی بار نمیگیره اورژانسی نخوردم ک نظم پری ...

اهن ربا بود 

خواست خدا انشالله سالم بغلش کنی

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 

من موقع پسرم از رابطه بدم میومد از مرغ بدم میومد آش میخوردم بالا میاوردم 

ولی عاشق خیار شور .دوغ.شعله زرد. حلیم . چیزای تند هوس میکردم . دنت میخوردم . خربزه . گیلاس . کباب کوبیده خیلی هوس میکردم . شکمم رو به پایین بود 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

نه اقدام نیستم بچم کوچیکه نمیخوام 🥲خدا نکنه کیست داشته باشی من حتی یه درصد فکرشم نمیکردم داشته باشم ...

جدیی هاله دیگ چرا مینداخت پس☹️

واای نمیدونم پس امکان داره واسه منم کیست باشه🥲🥲

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

معذرت میخوام من بعد نزدیکی که ۶مهر بود ۱۴ مهر ازمایش دادم ۰/۱بود و منفی۲۱مهر تکرار کردم۱/۷۶و منفیآخر ...

نه ب نظرم خوب موقعه ازمایش دادی 

خب شما ازمایشم دادی سونوم دادی مطمعنی دیگ حامله نیستی

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝