2777
2789
عنوان

به نظرتون من دخالت کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 34 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ادمی که اینقد بد ذاته . پشت سر شمام کلی حرف میزنه. ولی جلوت جرات نداره .

اره باید بره از اینجا جو و خراب کرده

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

مگه مهمه که مردا چی میخوان اون زنک هم با این سن و سالش خجالت نمیکشه عقل ی بچه رو داره

مگه زن جنس یا کالاس این حرفا چیه تو این قرن می‌شنویم

شخصیت و وقار زن مهمتر از ظاهر و مجرد و متاهل بودنشه

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

مگه مهمه که مردا چی میخوان اون زنک هم با این سن و سالش خجالت نمیکشه عقل ی بچه رو دارهمگه زن جنس یا ک ...

اون واسه اینکه حال این دختر و بگیره همش اینو میکوبه تو سرش ک اعتماد بنفسشو خراب کنه مدام بهش میگه تو باکره نیستی ، من ک اصلا به این چیزا فکرم نمیکنم چ برسه اینکه حرفشو بزنم 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

میتونین‌به‌صورت کلی تو‌جمع‌مثلا جلسه کاری با نیروهاتون‌بزارید یه سری قوانین رو‌ برای اینکه محیط کاری سالمتری داشته باشید بهشون بگید که به عنوان صاحبکار براتون مهم‌هست‌ و باید بهش توجه کنن 

چندین مورد بگید لا به لا اینم‌بگید مثلاببان کردن یا  شوخی ‌با مسائل شخصی دیگران ممنوع هست و دوست ندارید مشتری‌ها از مسائل شخصی پرنسل باخبر بشن پس تو‌محیط‌سالن‌ در این‌رابطه چیزی گفته نشه

به نظرم یه بار با جدیت بهش بگو اینجا اخلاق و رفتار از کار مهم تره. اگر به رفتار های توهین آمیزتون اد ...

اگه با این ادم تو محل کار برخورد نشه، این رفتار بین اطرافیان و دوست و اشنا ادامه پیدا میکنه و همینجوری میشه که دورمون پر میشه از همچین آدم های بی ملاحظه ای

میتونین‌به‌صورت کلی تو‌جمع‌مثلا جلسه کاری با نیروهاتون‌بزارید یه سری قوانین رو‌ برای اینکه محیط کاری ...

فکر خوبیه ولی این خانم که انقدر پررو هست، تذکر غیرمستقیم رو متوجه نمیشه متاسفانه 

اره باید بره از اینجا جو و خراب کرده

فکر‌کنم‌شما خواستید محیط سالنتون دوستانه باشه سخت نگرفتید که این خانم‌با اینکه میانسال هست هر حرف نسنجیده‌ای رو میگه

میتونی بگی یه مشتری شرایط مشابه اون پرسنلتون رو‌داشته‌شوخی‌بیجا این‌خانم‌رو‌شنیده به شما اطلاع داده و‌خیلی ناراحت شده بود

میتونی از زبان مشتری بگی‌که معترض بود به گوش‌شما رسوند