2777
2789
عنوان

کسی اینجا پایه ی دهم هست

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 40 پست
عزیزم خب شما که هیچی ازش نمیدونی کلیپشو ببین حدااقل

نمیدونم سوالا کجا

یه لحظه 

امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم              چنانکه از ستم پر شده است                                                       🌸اللهم عجل لولیک🌸

عزیزم خب شما که هیچی ازش نمیدونی کلیپشو ببین حدااقل

حالا این جوابشا وسوالاتش رو دارم اما اون دوتا جین نیمدونمممم

امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم              چنانکه از ستم پر شده است                                                       🌸اللهم عجل لولیک🌸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزن اینا فک کنم برا انسانی ها هست نه؟

اره دهم هستی

آره دهمم ولی تجربی اماما اگه مشکلی از فارسی دهم یا یازدهم داری بپرس بلدم تا حدودی اگه تونستم جواب می ...

ببینم می‌توان بیای ایتا یا روبیکا پی دی اف ها رو میدم و ببینم فردا امتحان دارم و مدیرمون جواب نمیده کسی رو ندارم

واسه دهمیا پیج نزده هم بیرون نمیرم هم جواب بد

بعد مسدود کن

دوتاشون پاسخنامه ان باید سوالو پیدا کنی

مینی نید یات ابعاد پی دی اف ها رو بدم بهتون راهنمایم کنید لطفا خیلی مهمههه فردا امتحان دارم 

ببینم می‌توان بیای ایتا یا روبیکا پی دی اف ها رو میدم و ببینم فردا امتحان دارم و مدیرمون جواب نمیده ...

آره دارم

یه سوال برقه ها رو داده گفته فردا اینا میاد؟؟؟؟؟؟؟؟چه جالب!

والله تو مدرسه ما معلم حق نداره بیاد بالا سرمون معلم مربوط به اون درس 

مینی نید یات ابعاد پی دی اف ها رو بدم بهتون راهنمایم کنید لطفا خیلی مهمههه فردا امتحان دارم

میتونی بیای ایتا روبیکا

آره دارمیه سوال برقه ها رو داده گفته فردا اینا میاد؟؟؟؟؟؟؟؟چه جالب!والله تو مدرسه ما معلم حق نداره ب ...

قبول کن میگم بهت