2777
2789
عنوان

به کسی چه ربطی داره که کی سز میکنه کی طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 121 پست
شما متخصص زنان هستی؟

نخیر ی سرچ ساده بزنی همه احتمالاتو میتونی ببینی

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ناحق حرف نمیزنن 

اولا اینکه به کسی خب ربط نداره 

دوما هردوتا خطرات خودشو و احتنالات خودشو داره 

ولی بهترین روش طبیعیه هم برا بچه هم مادر از هر دکتری تو هر کشوری میخوای بپرس

اگه منظورت تو سایته،که کسی مجبور نیست بیاد تاپیک بزنه در این مورد،اگه هم تاپیک‌زد که تبادل نظره دیگه،هر نوع نظری توش داده میشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ن دیگه نگرفتی چی میگم میگن چرا سز میکنی وقتی میتونی طبیعی بیاری 🦦

ببین اگه کسی تو اطرافیانت داره خطاب به خودت میگه 

آره حق داری

ولی اگه یه نفر همینطوری داره یه جایی نظرشو میگه. خوب نظریه. حرص خوردن نداره

سز پول میخواد که اکثرا ندارن برا همین با این حرفا خودشون رو تسکین میدن تو سایت بچه ریخته جدی نگیر

جالب اینه بقیه هم دفاع میکنن

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است

خودت هم همین کارو کردی عزیز من 

نمی‌دونم چی شنیدی ولی وقتی زایمان یک زن تموم میشه و بچه دنیا میاد کسی حق نداره بیاد چرت و پرت بگه 

🇵🇸🇮🇷🖤 دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسلما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    
ب جز اینا طبیعی پایین گشااااد میشه هرکی میگه ن دروغ میگه چون مث روز اول نمیشه

دقیقا فامیلامون ک طبیعی زایمان کردن از دم رفتن عمل زیبایی

ن دیگه نگرفتی چی میگم میگن چرا سز میکنی وقتی میتونی طبیعی بیاری 🦦

اگه دکتر درمورد بیمارش بگه که خب قطعا نظرش صحیحه چون علم و آگاهیشو داره ولی اگه همینجور کسی درمورد دیگران میگه باید بگی نه چون به شرایط بدنی اون خانم آگاه نیست