2777
2789
عنوان

به کسی چه ربطی داره که کی سز میکنه کی طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 121 پست
اگ پول داشته باشي فقط بايد سزارين كني من نداشتم طبيعي كردم مردمو زنده شدم الان حاضرم بميرم ولي دوبار ...

واقعا سخته من دردشو کشیدم خییییلی بده 

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس اگه بابت طبیعی پول میدن اشتباهه که سز نکنن

چه ربطی داره ؟ سزارین هم عوارض خودشو داره 

وقتی یکی بدن معمولی داره و خودشم راضیه و می‌تونه در یک محیط عالی زایمان کنه چرا انجامش نده ؟؟

🇵🇸🇮🇷🖤 دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسلما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    

هرکس طبق بدن و شرایط و تشخیص دکترش انتخاب میکنه اگر عاقل باشه 

اگر هم اعتماد نداره به اون نظر که پس چرا اون دکتر رو انتخاب کرده ؟

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

تو کشورهای دیگ ک خانوم روتین ورزش و رژیم سالمش پابرجاست تا روز زایمان و دکتراش کاربلد و حرفه این بله طبیعی خیلی خوبه چون الکی شکم برش نمی‌دن اینقدر فعالیت باردار درست و بجاست ک راحت زایمان می‌کنه تمام بعد تو ایران توقع دارن مثلا زنی ک استراحت مطلق بوده م طبیعی زایمان کنه یا بلد نیستن بچه تو کانال میمونه یا دست و پاش در میاد تو زایمان یا سی پی میشه پس با احترام ب بقیه اگ هزار بارم برگردم عقب بازم سزارین رو انتخاب میکنم چون بقول دکترم اگ طبیعی خوب بود خود این دکتر پرستارا همشون سزارین نمی‌شدن

سز پول میخواد که اکثرا ندارن برا همین با این حرفا خودشون رو تسکین میدن تو سایت بچه ریخته جدی نگیر

ربطی ب پولش نداره من خودمم سزارین شدم اما هستن کسایی ک چندتابچه طبیعی اووردن میگفتن اگه بازم بچه بخوام طبیعی چون زایمان های نسبتا راحتی داشتن میگفتن درد داره اما فقط چندساعته و ازلحظه بعداز زایمان دیگه راحته 

حتی تو مطب دکتر خانمی بود از سز اولش شش سال میگذشت میگفت اینو میخوام اگر بشه طبیعی زایمان کنم خواهرم بچه هاش طبیعی بودن خیلی راحت تر از من زایمان کرده

طبیعی ،یک بدن قوی ویک اعتماد به نفس خوب اعصاب سالم میخواد که هرکسی نداره

ولله من یه پسر پنج کیلویی رو تو یه ربع دنیا آوردم بدون هیچ بقیه وریالی هزینه ،همسرم همیشه پز میده میگه شیر زنی هست خانمم

میگن خود متخصص ها و دکترها به بیمارهاشون میگن طبیعی بیارید درحالی که خودشون سزارین میارن

دقیقا..خو مامایی ک برامون کلاس قبل زایمان گذاشته بود دوتا سز کرده بود ب ما میگفت طبیعی بیارید

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است

با احترام به نظر شما خودم طبیعی بودم دوبار با آمپول فشار و خیلی هم درد کشیدم زیاد ولی خدا رو شکر بازم راضی بودم و انتخابم همین بوده و اگر هزار بار برگردم عقب بازم طبیعی انتخاب میکنم 

هر دو زایمان هم مطمئنم عوارض خودش رو داره 

ولی نظر هر کس به نظرم مربوط به خودشه و هیچکس حق نداره کسی دیگه رو سرزنش کنه 

شما هم اهمیت نده به حرفای دیگران 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

الان خیلی از خانومایی که سزارین کردن برای زایمان بعدی طبیعی رو انتخاب کردن ، برعکسش هم بوده 

پس واسه هر چیزی نظر قطعی نده اینا به خود آدم ربط داره

🇵🇸🇮🇷🖤 دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسلما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    
طبیعی ،یک بدن قوی ویک اعتماد به نفس خوب اعصاب سالم میخواد که هرکسی ندارهولله من یه پسر پنج کیلویی رو ...

دقیقا 

منم بچم اورژانسی سزارین شد .. کار هرکسی نیس

خداروشکر که شما تونستی شکر سلامتی زیاد کنید و صدقه بدید

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
طبیعی الان دیسکم از ده جا بیرون زده

وای خدا چقدر بد

باید عمل کنی؟

مشکل ما خانمها نحوه زایمان نیست مشکل ما سرک کشیدن تو مسائل شخصی بقیه است 

باید بگیم 

به من چه که بچه میخواد یا نه 

به من چه که درس میخونه یا نه 

به من چه که خانه داره یا شاغل 

به من چه که شوهر میکنه یا نه 

و...

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
هدف از تاپیکشون ترویج زادو ولد زیادیهو طرح جوانی جمعیتتو ناراحت نکن خودتو

دقیقاااا