2777
2789

سلام چنساله بخاطر کمالگرایی شاغل نشدم.نمیدونم بین چندتامورد کدوم دنبال کنم.یا از چیزایی که دارم بدرستی استفاده نمیکنم حیفم میاد.از کارایی که میخام انجام بدم همش دودلم که بمونه بعدا باشرایط و موقعیت بهتر انجام بدم‌.اخرم انجام نمیدم.همه چیو بهم ربط میدم.خوشبحال کسیکه ارادش قویه و بهونه گیر و کمالگرا نیس

چیکارکنم ❓

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم همینم

دارم خودمو نابود میکنم عمرووقتمو هدر میدم

چیکارکنیم درست شیم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

خب شما که مشکلت رو پیدا کردی 

شروع کن به حل کردنش 

کلی کتاب و پادکست هست برای رفع این مشکل 

راسته درمورد اراده 

فقط باید شروع کنی 

همین که بری سمتش اراده شکل میگیره 

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

من توام یا تو منی😐😐😐اگه کسی راه حلی داشت لطفا به منم بگو.

🥺خداکنه راه حل خوب بدن

حالا اگه بیان

خب شما که مشکلت رو پیدا کردی شروع کن به حل کردنش کلی کتاب و پادکست هست برای رفع این مشکل راسته درمور ...

پادکستی میشناسی که به انگیزه گرفتن کمک کنه؟

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤
خب شما که مشکلت رو پیدا کردی شروع کن به حل کردنش کلی کتاب و پادکست هست برای رفع این مشکل راسته درمور ...

خب هنون کتاب پادکستی که میشناسید نتیجه دیدید لطفا بمام بگید

منم کمالگرام ولی تعریفت از کمالگرا بودن غلطه کمالگرا دلش میخواد همیشه همه چیز به نحو احسنت باشه اگه نشه اگه ۱۰۰ اون کار رو در میاره کلا انجامش نامیده ی آدم صفر و صده کمالگرا ها اراده شوند هم قویه چون بخاطر افکار سمی خودشون میجبورن همیشه بهترین ها رو کسب کنن به هر قیمتی 

ولی این که شما میگی با کمالگرا بودن فرق داره مادر منم مثل شما بود مثلا چیز جدید می‌گرفت استفاده اش نمی‌کرد تا ........ 

ولی من تا لباس جدید می‌گرفتم فرداش میپوشیدم خوراکی می‌گرفتم همون لحظه می‌خوردم این ی ویژگی شخصیه این کمالگرا بودن نیست کادر منم رفت پیش تراپیست زندگی میکرد ولی زندگی نبود دنبال ی روز موعدی بود که هیچوقت نمی رسید اگه میتونی با ی تراپیست و روانشناس صحبت کن خیلیییییییییی کمک می‌کنه شما باید بدونی روز موعد همین امروزه اومدیم و به هر دلیلی خدای نکرده فردا از خواب بیدار نشدیم روز موعد اون روزی که بلاخره باید انجام بشه کیه ؟ 

منم بخاطر کمالگرایی خیلی ضربه زدم به خودم تو زندگی و تحصیل و شغل و بچه دار شدن و .. 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

پادکستی میشناسی که به انگیزه گرفتن کمک کنه؟

زیاد هست 

کست باکس رو دانلود کن 

کلی پادکست خوب درمورد هر موضوعی بخوای داره

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

زیاد هست کست باکس رو دانلود کن کلی پادکست خوب درمورد هر موضوعی بخوای داره

مرسی🙏🏻

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤