سلام چنساله بخاطر کمالگرایی شاغل نشدم.نمیدونم بین چندتامورد کدوم دنبال کنم.یا از چیزایی که دارم بدرستی استفاده نمیکنم حیفم میاد.از کارایی که میخام انجام بدم همش دودلم که بمونه بعدا باشرایط و موقعیت بهتر انجام بدم.اخرم انجام نمیدم.همه چیو بهم ربط میدم.خوشبحال کسیکه ارادش قویه و بهونه گیر و کمالگرا نیس
چیکارکنم ❓
لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
منم کمالگرام ولی تعریفت از کمالگرا بودن غلطه کمالگرا دلش میخواد همیشه همه چیز به نحو احسنت باشه اگه ...
ببین من چنتا موردو باهم دارم فقط کمالگرایی نیس.مثلا میخام شغل انتخاب کنم همش میگم ایندش درامدش همه چیش باید بهترین باشه و این دستو پای منو میبنده از بس فکر و مقایسه میکنم
لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛