2777
2789

حتی تو حمومم میخاره الانم تازه از حموم اومدم 

تنها حدسم اینه یه مدت پایین موهام وازلین میزنم ک گره نخوره موقع بورس مشیدن رسیده به پگست سرم حساسیت گرفتم 

تنها هدسم اینه😐

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا وقتی بیشتر بری حموم پوست سرت خشکتر میشه و بیشتر میخاره

روغن بزن ب کف سرت از عطاری بگیر ی مدت امتحان کن درست میشه منم همینجور بودم اران خیلی خوب شدم روغن آرگان بزن و شامپو ارگان

شپش نداری ؟‌ الان فصله شپشه

ن بابا بخدا اومدم تایپ کنم بعد پاک کردم ندارم

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

اتفاقا وقتی بیشتر بری حموم پوست سرت خشکتر میشه و بیشتر میخارهروغن بزن ب کف سرت از عطاری بگیر ی مدت ا ...

اره پوست سرمم خشکه موهامم خشکه

احتمالا از شامپوعه خوب موهاتو آب بکش و شامپو هارو در بیار

هن😐مگه کسی موهاشو با شامپو بدون ابم میشوره اخه😂😂خدایی این حرفارو از کجاتون در میارید 

یا از شوره اس یا شپش

ندارم

روی یک پارچه سفید موهاتو شونه کن ببین جانور نمیفته

وتی ترسوندیم ولی ندارم چون میز ارای سفیده رو اون همیشه شونه میکنم چیزی نیست فقط مو میوفته

اره پوست سرمم خشکه موهامم خشکه

خب بخاطر همینه منم عاجز بودم میرفتم حمام ک برم مهمونی سرم میخاریذ جتی تو حمام دیگه روغن زدم و این شامپو عاذی شد الان هیچ مشکلی ندارم

بزار ببینم عکسشو دارم ی تست کن