2777
2789
اهه ن خواهری اتفاقا کلا رو این جیزا حساسم ابنقدر میوشرم با اب داغ و مبچلونم ک موهام صدای ته استکان م ...

وای با آب داغ نشور موهاتووو ، آسیب میبینه 

با آب ولرم رو به سرد بشورر 

میگم دوستان من بدنمم خیلی میخاره بخصوص کمرم پوست بدنمم خیلی خشکه جوری ک بعد حموم کشیده میشه میسوزه ل ...

نه نه احتمالا انگلی قارچی چیزی داری در اسرع وقت برو پیش دکترمتخصص مو 

اگر انگل باشه میتونه به بقیه هم سرایت کنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه چرب نیست شاید به وازلین حساسیحالا اینهمه روغن مفید و خوب چرا وازلین؟!یه دکتر پوست و مو برو

چون هیچ کدوم عین وازلین موهامو خوش حالت نمیکنه 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

نه نه احتمالا انگلی قارچی چیزی داری در اسرع وقت برو پیش دکترمتخصص مو اگر انگل باشه میتونه به بقیه هم ...

از بچگی اینجوری بودم رفتم دکتر گفت اگزما داری دارو داد خوب شدم اینقدر میخاروندم ک بدنم زخم میشد الان بتز خارش شروع شده بیشتر حس میکنم برای اینه ک میخارونم چون دکتر گفت اصلا نخارون تا تحریک نشه و خشکی پوستمم بی اثر نیست 

انگل ربطی ب این چیزا نداره 😐

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

شاید قارچ یا انگل داری (اسمش یادم نیست ولی بلاگر های مراقبتی مو ازش زیاد حرف میزدن)

بلاگرا حرف مفت زیاد میزنن کدوم حرفشون درسته اخه عزیزم منم مستعد اگزما هستم چیزی بخورم بهم نسازه خارش میگیرم عین رب گوجه کارخونه و سردی موهامم گمونم برا وازلین باشه چون از وقتی وازلین زدم اینجوری شدم حالا این بار نزدم امتحانی ببینم چی میشه فعلا ک اوکیم