2777
2789
عنوان

از دست شوهرم از خونه زدم بیرون اونم با لباسی

| مشاهده متن کامل بحث + 4650 بازدید | 144 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو اتاق خواب آدم غمباد میگیره رفته قدم زده کجای غرورش لد مال میشه اینجور پیاده روی تو این شرایط خیلی ...

اتفاقا پیاده روی خیلی هم خوبه و باعث تسکین اعصاب میشه .. ولی وقتی زن خونه رو به عنوان قهر ترک میکنه نیتش تنبیه همسرشه و باید تا زمانی که همسر معذرت خواهی نکرده برنگرده خونه ولی وقتی خودت قهر کنی و بدون ناز و نوازش برگردی خونه یعنی من اشتباه کردم خودم برگشتم و این موضوع مرد رو پر رو تر میکنه و دفعات بعدی هم تو دعوا عادت میکنه اسی بره بیرون 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

ای زور دارهاون روز مامانم میگه یه نون بخور ده نون صدقه سر شوهرت بده مرد خوبیهگفتم اون خوبه چون من خو ...

دیروز منم بعد سال‌ها زندگی گفتم خیلی دیر میاد خونه میشینه تو مغازه تا دیر وقت گفت حرف طلاق نزنی ها من پیرم بابات پیره دیگه جوانم نیستی بگم‌ شوهرت میدم 

گفتم من کی حرف ِطلاق زدم کی گفتم میخوام دوباره شوهر کنم‌بریدی و دوختی و تنم کردی 

گفت من گفتنی ها بهت گفتم دیگه خونه من جایی نداری 

انگار یادم‌رفت از ۱۵ سالگی با زور و فشار میخواستن شوهرم بدن تا بلاخره ۱۹ ازدواج کردم و جونشون راحت شد 

ول کن اسی زنای این سایت اکثرشون جرات تنها بیرون رفتن ندارن فکر میکنن تو هم‌مثل اونایی وگرنه اخه کی ب ...

دقیقا انگار زمان ناصردین شاهه بیرونم نتونه بره ادم

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤
رفتم بچرخمچرا لگد مال؟ترک نکردم ک رفتم بچرخم

گلم داری میگی قهر کردم یعنی برا گردش نرفتی  ...اسی اگه از پیاده روی خسته شدی میخواهی چیکارکنی؟؟؟؟؟میدونم میخواهی بگی برمیگردم خونه ....اونوقت به نظرت قهرت کارساز بوده یا مخرب 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم