2777
2789
عنوان

از دست شوهرم از خونه زدم بیرون اونم با لباسی

| مشاهده متن کامل بحث + 5155 بازدید | 144 پست
این خانواده هام وقت شوهر دادن اینقدر هول میکنن فقط بدن بره وقت مشکلات قشنگ‌پشت بچه رو خالی میکنن میگ ...

ی سری هم که باطلاق مشکل ندارن مثل خانواده من ولی بعد طلاق همچین باهات بد رفتاری میکنن عین سگ ازطلاق پشیمون میشی حداقل اونایی که میگن طلاق نگیر تکلیفتومشخصص میکنن خانواده من چی طلاق که گرفتی بعدش مثل ی آدم اضافی باهات برخورد میکنن همین الان تاپیک زدم جه رفتاری باهام دارن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اشتباه کردی اومدی بیرون تو ک خانواده ات پشتت نیستند نباید میمومدی دو روز دیگ اگ شوهرت تو دادگاه بگ خ ...

چ ترک کردنی رفتن بیرون بچرخم

مگ دوران قاجاره اجازه بگیرم

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤
دو روز دیگه هم‌میبینی به شوهرت باج میدن پس ات نفرسته 😆😆بقران انگار زیادی بودیم

دقیقا انقد باج دادن شوهرم میگ خانوادت موس موس میکنن واسم😂😂😔

ی سری هم که باطلاق مشکل ندارن مثل خانواده من ولی بعد طلاق همچین باهات بد رفتاری میکنن عین سگ ازطلاق ...

تاپیکتو خوندم خیلی متاثر شدم خدا کمکت کنه

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
واقعا هدفت از بیرون رفتن چیه؟؟؟؟تا ابد که نمیتونی بیرون بمونی وقتی هم برگردی خونه غرورت رو لگد مال م ...

رفتم بچرخم

چرا لگد مال؟

ترک نکردم ک رفتم بچرخم