2777
2789
عنوان

از دست شوهرم از خونه زدم بیرون اونم با لباسی

| مشاهده متن کامل بحث + 5146 بازدید | 144 پست
دو روز دیگه هم‌میبینی به شوهرت باج میدن پس ات نفرسته 😆😆بقران انگار زیادی بودیم

ای زور داره

اون روز مامانم میگه یه نون بخور ده نون صدقه سر شوهرت بده مرد خوبیه

گفتم اون خوبه چون من خوبم

میگه تو باید خوب باشی 

ج دادم کولاک

برو خونه بابات بیرون نباش اگر نه هزار تهمت بهت زده میشه برو بگو وقتی به زور شوهرم دادید الان هم پشتم ...

حق بیرون رفتن ندارم؟

چ تهمتی

هر غلطی میخاد کنه

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا هدفت از بیرون رفتن چیه؟؟؟؟تا ابد که نمیتونی بیرون بمونی وقتی هم برگردی خونه غرورت رو لگد مال م ...

تو اتاق خواب آدم غمباد میگیره 

رفته قدم زده کجای غرورش لد مال میشه اینجور 

پیاده روی تو این شرایط خیلی کمک میکنه حالت خوب شه

الان هزار تا تهمت هم بهت میزنه زود برگرد خونه... با حرف زدن مشکلتون رو حل کنین قهر کردن چاره کار نیس ...

بزنه من رفتم بیرون پیاده روی

بردش نیستم 

حق بیرون رفتن ندارم؟چ تهمتیهر غلطی میخاد کنه

ول کن اسی زنای این سایت اکثرشون جرات تنها بیرون رفتن ندارن فکر میکنن تو هم‌مثل اونایی 

وگرنه اخه کی با بیرون رفتن بدنام شده که شما بشی

من یه بار زدم بیرون رفتم تو پارک گوشیمم خاموش کردم یهو حس کردم دهنم خونیه خون بالا آوردم رفتم بیمارستان گوشیم روشن کردم بیا دنبالم بیچاره از هول با دمپایی پاره و شلوار خونگی اومده بود

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
منم دیشب رفتم بیرون هرچی گف نرو گفتم میرم هم ی هوایی بخورم هم اینکه گوشیمو ببرم مغازه ی نشونی بدم بع ...

خوب کردی منم دقیقا اینو بهش گفتم

چ اجازه ای

اگه غیرت داشتن مثل ادم با زنشون رفتار میکردن

واقعا عقل تو کله ات نیست با لباس کوتاه که روش حساسه اومدی بیرون اونم هزار تا فکر بد می‌کنه فکر می‌کن ...

بکنه

این همه عشق بهش دادم وفاداری با بی پولیش ساختم با خانوادم مزخرفش ساختم تهش چی شد