امروز گفتم دخالت نکن تو درس خوندن من ، من ۲۱ سالمه خودم میدونم بخونم یا نه
میگه وقتی ریدی میفهمی 😒
چه طرز حرف زدنه اخه
اینجام تا وزن کم کنم و هرروز تاپیک رژیمم رو گزارش بدم . شروع رژیم کالری شماری + ورزش ۳ / دی ، هدف بهمن ۸۰ کیلو گرم ،هدف اسفند ۷۵ کیلوگرم، هدف فروردین ۷۰ کیلوگرم، هدف اردیبهشت ۶۵ کیلو گرم ، هدف خرداد ۶۰ کیلوگرم 🤍🤍🤍🌱من به همه اهدافم خواهم رسید بعضی از نشدنای زندگیتو بذار به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد،به خدا اعتماد کن اون مصیبتی که چهرهی واقعی آدمای اطرافت رو برات مشخص میکنه اتفاق بدی نیست ،بلکه هدیهای از طرف خداست برای تو آیا آنانی که شب گریه میکنند، میدانند؟الله و فرشتگانش بسیار نگران میشوند؟و آنجاست که خداوند میفرماید :"یؤتِکُم خَیْراً مِمَّا أُخِذَ مِنْکُمْ"قسم به خودم که برای تو بهتر از چیزی که از دست داده ای نصیبت میگردانم«آیه ۷۰ سوره انفال» تو ای که داری اینو میخونی بدون که من خیلییییی دوست دارم برام دعا کن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
مثلا دانشجویی ،با بابات درست حرف بزن تا حرف بد نشنوی
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بابای منم با ۲۶ سال سن و با اینکه ازدواج کردم باز میگه امتحاناتو چی کردی؟ خوب درس میخونی؟
در حد پاس شدن نخونیا😐
نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁 این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇 یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚 پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎 سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤
خوشم نمیاد همش با استرس برخورد میگمه مدرسه نیست که ۲۰ بگیرم همش الان ۲۰ صفحه جزوه ام مونده اسماش اصلا یادم نمیمونه درسم نمیدن میگن خودتون بخونید ما پاس میکنیم
ژنتیک
اینجام تا وزن کم کنم و هرروز تاپیک رژیمم رو گزارش بدم . شروع رژیم کالری شماری + ورزش ۳ / دی ، هدف بهمن ۸۰ کیلو گرم ،هدف اسفند ۷۵ کیلوگرم، هدف فروردین ۷۰ کیلوگرم، هدف اردیبهشت ۶۵ کیلو گرم ، هدف خرداد ۶۰ کیلوگرم 🤍🤍🤍🌱من به همه اهدافم خواهم رسید بعضی از نشدنای زندگیتو بذار به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد،به خدا اعتماد کن اون مصیبتی که چهرهی واقعی آدمای اطرافت رو برات مشخص میکنه اتفاق بدی نیست ،بلکه هدیهای از طرف خداست برای تو آیا آنانی که شب گریه میکنند، میدانند؟الله و فرشتگانش بسیار نگران میشوند؟و آنجاست که خداوند میفرماید :"یؤتِکُم خَیْراً مِمَّا أُخِذَ مِنْکُمْ"قسم به خودم که برای تو بهتر از چیزی که از دست داده ای نصیبت میگردانم«آیه ۷۰ سوره انفال» تو ای که داری اینو میخونی بدون که من خیلییییی دوست دارم برام دعا کن
حالا بگه تو هم بگی چشم،چی ازت کم میشه؟مثلا دانشجویی ،با بابات درست حرف بزن تا حرف بد نشنوی
😐دخالت نکن حرف بدیه؟
اون به من بی ادبی میکنه
منم کنکوری ام ، خیلی گیر میده رو درسمصبح اومده از خواب بیدارم کرده پاشو درس بخون😒
کنکوری فرق داره ولی من چی