چن هفته هست اخلاقش گند شده صبی حرف خیانت شد گفتم بهش ب من محبت کن نمیکنی شیطون گولم میزنه اونم برگشته میگه خاهرت جن دس فامیلاتون جن ده این ی اشاره کنن میکشین پایین
گفت من میرم بیرون ی ک...ون هایی میبینم دهنم باز میمونه باید بیفتم دنبالشون بگم بدین ب من
نه من خانوادم اینجور نیس
اینارو گفت بهم الان انگار جنازه شدم افتادم زمین نای بلند شدن ندارم خدا لعنتش کنه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بعضی از آدما یا بهتر بگم بعضی از مردا خودشون خوب میدونند که دارن اشتباه میکنن! خیلی قشنگ هم بلدن با ...
دقیقن درسته و سپاس از وقتی گذاشتید
شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "من میخام مامان دوتا نفس کوچولو بشم که آخر آبان میخان بیان تو دل مامانشون برام دعا کنید🙏"متاسفانه نشد که بشه😭این باردوم انتقالم بود وبازم منفی شدم چراااا؟خدایا منکه گفتم این آخریم باره و من دیگه نمیتونم پانکچر بشم چراااا؟
آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه
حرف شوهرت بد بوده ولی خودت شروع کردی این جه حرفیه آخه با زبون بی زبونی گفتی میرم خیانت میکنم خیلی از زنا هستن هیچوقت از شوهرشون محبت ندیدن ولی خیانتکار نبودم کلا خیانت هیچ توجیهی نداره