2777
2789
عنوان

خوش بحال خانمای اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 80 پست
نه بابا ی خانمی بود تو تاپیک من. عکس از ماشین شوهرش گذاشت لکسوس nx بود پشمام

منم نومزدم بنز داره😂💔

ولی خب همه جوره هستن مهم نباشه برات

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دمت گرم خوشبحالت . ما بدبختا رو کسی نگاهم نمیکنه

نه اینطوری نگو 

بالاخره کم کم وضع ادما بهتر میشه

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
ب خدا من با درامد معلمی از پس خودمم بر نمیام.

کم کم سیو کن وام بگیر

من نامزدم خانوادش خوب بودن ولی یادمه چطوری شروع کرد

رف اول اسلامشهر زمین خرید کم کم ساخت با یکی و زمین بعدی و ..

کم کم سیو کن وام بگیرمن نامزدم خانوادش خوب بودن ولی یادمه چطوری شروع کردرف اول اسلامشهر زمین خرید کم ...

قیافه رو چیکار کنم؟ اخلاق رو چیکار کنم؟ ب خدا دارم عذاب میکشم.  دیگه خسته شدم . همه اینجا شوهراشپن بهترین زندگی و بهترین زن رو دارن.  و کلی قربون صدقشون میرن.  من جرا باید مث اشغال سر کوچه بام برخورد بشه؟

قیافه رو چیکار کنم؟ اخلاق رو چیکار کنم؟ ب خدا دارم عذاب میکشم. دیگه خسته شدم . همه اینجا شوهراشپن ب ...

اخلاقت چه ایرادی داره

بیخیال. جطور امادگی فکری خودکشی پیدا کنم . راهی بنظرت میرسه

بیخیال دوست عزیز 

ناامیدی رو بذار کنار 

همه زنا دنبال پولدار نیستن که شوهر مهربون و خوب و وقادار میخوان

رو اخلاقت کار کنی جور میشه

بیخیال دوست عزیز ناامیدی رو بذار کنار همه زنا دنبال پولدار نیستن که شوهر مهربون و خوب و وقادار میخوا ...

ب خدا کسایی ک شوهراشون پولدارن.  بیشتر قربون صدقشون میرن. زندگی زیباتری دارن. 

ب خدا کسایی ک شوهراشون پولدارن. بیشتر قربون صدقشون میرن. زندگی زیباتری دارن.

به مرور شک نکن بهتری میشی 

شوهر پولدار هم یه شبه پولدار نشده

بعدم متاسفانه ۹۰ درصد مردای پولدار وفادار نیستن

شوهرت اگه خوب نیست اذیتت میکنه 

اگه تونستی طلاق بگیر. جونت رو آزاد کن

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
به مرور شک نکن بهتری میشی شوهر پولدار هم یه شبه پولدار نشدهبعدم متاسفانه ۹۰ درصد مردای پولدار وفادار ...

زنه زیبا بود . و تو تاپیکا قربون صدقه شوهرش میرفت مث پستای بلاگرا.  بعدم ک عکس ی ماشین گذاشت گفت ماشین همسرمه . دختره همسن من بود . یکن کارش چیپ بود .  ولی قشنگ سرم افتاد پایین.