2777
2789
عنوان

بهترین سریال کره ای که دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 45 پست
باشههه😂😂😂😂

ببینیا

نگاه کن چقدر گفتم

پس برو ببین🤣😂

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                          یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂                                                                                                                  برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیست سریال هام ک یادداشت کردم

تولد یک زیبا

زیبای حقیقی

من ربات نیستم

همسایه بغلی اکسو

روباه نه دم فصل اول تمام شده ✅️ فصل دوم بعد از قسمت ۵ (فکرکنم) نگا نکردم❌️

خواستگاری تجاری

قهرمان عجیب من 

دو جهان

نظافتچی عزیز من

عشق اول من

با وجود اینکه میدانم

من دیگه به دستورات کوروساکی گوش نمیدم

بلک

عاشق اینم ک ازت متنفر باشم

مبارزه در راهم ( تمام نشده )❌️ این خیلی ب دلم ننشست ولی بد نبود.

لمس

عشق پنهان

پشت لمس تو  

بپر بیرون پسر

تقلید (تازه شروع کردم) 

برو جلو

شیطان من

خانواده استثنائی

آقای ملکه<امپراطوری>

مهتاب نقاشی شده با ابر <خیلی جالب..امپراطوری>

شکارچیان شگفت انگیز دو فصل. 10/10

معلم نیمه شب

پیش به سوی زمان تو

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

قطعا بهترینننننن وقتی تلفن زنگ میزند

لبت اون جام شرابه که میخوام سر بکشم 💃💃           نمیدونم اون چشارو با کدوم رنگ بکشم 👁️😚                                     انقدر از تو میگم تا که همه خسته بشن🥰🫶             به همه دنیا بگو دور تورو خط بکشن 😏😶‍🌫️

مرسی کدوم بینشون بهترینه

موش

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                          یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂                                                                                                                  برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

عاشقان ماه🥹

مقدر شده باتو

ملکه اشک ها

هندوانه چشمک زن

بقیشم یادم نمیاد

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱