2777
2789
عنوان

یلدایی از شرکت به شوهرم عاجیل دادن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 3914 بازدید | 142 پست
اره ولی خیلی زیاد بود

منظورم اینه کسی گشنه ی اون گردو نبوده چه زیاد چه کم

به انتظار فصل تو تمام فصل ها گذاشت/چه یاس بی نهایتی ندیمِ من بود/فصلِ بد خاکستری تسلیم و بی صدا گذاشت/چه قلب بی سخاوتی حریم من بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من این اخلاق شوهرمو خیلی دوست دارم با اینکه پولدار نیست دلش بزرگه

دقیقااا.شوهر منم‌پولدار نیست،ولی سفره داره. 

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
بهمن

هم‌ ماه نیستم باهاش 

ولی از این‌ نظر خیلی شبیهمه 

اصلا دوست ندارم تو هیچی غیر از همسرم کسی کنارم باشه 

مثلا مسافرت پیش بیاد و کسی بگه منم میام باهاتون کلا سفر رو کنسل میکنم و نمیرم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ببین منظورش اون نبود خودش میدونست وضع خانوادم خوبه از لحاظ خوراک مخصوصا ولی ذاتش اینجوریه

اره بعضیا میخوان با کاراشون لج دربیارن مدلشونه وگرنه یه گردو چیه اخه 

به انتظار فصل تو تمام فصل ها گذاشت/چه یاس بی نهایتی ندیمِ من بود/فصلِ بد خاکستری تسلیم و بی صدا گذاشت/چه قلب بی سخاوتی حریم من بود

منظورم اینه کسی گشنه ی اون گردو نبوده چه زیاد چه کم

خداییش مادرش هم سنگ تموم گذاشته بود باورت نمیشه شب یلدا نصف خونه پر بود از وسایل و خوراکی هایی که آورده بودن 

یعنی همه فامیلامون انگشت به دهن بودن 

خیلی هزینه کرده بودن 

نمی‌دونم چرا اون حرفو زد

خداییش مادرش هم سنگ تموم گذاشته بود باورت نمیشه شب یلدا نصف خونه پر بود از وسایل و خوراکی هایی که آو ...

حتما میخواسته یه نوع ابراز علاقه به خواهرت کنه ولی کارش اشتباه بوده 

هم‌ ماه نیستم باهاش ولی از این‌ نظر خیلی شبیهمه اصلا دوست ندارم تو هیچی غیر از همسرم کسی کنارم باشه ...

دقیقا اونم همینه 

دو ماه یکبار می‌ره خونه مامانم 

ولی من هر هفته اونجام 

کلا با کسی رفت و آمد ندارن 

در مورد کارهاشون چیزی نمیگن 

ولی خانواده من شوهر منو بیشتر دوست دارن 

دقیقا اونم همینه دو ماه یکبار می‌ره خونه مامانم ولی من هر هفته اونجام کلا با کسی رفت و آمد ندارن در ...

منم همینم دقیقا 🤣🤣🤣

شوهرش چه ماهیه ؟

دهه ی چندیه ؟‌

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

هم‌ ماه نیستم باهاش ولی از این‌ نظر خیلی شبیهمه اصلا دوست ندارم تو هیچی غیر از همسرم کسی کنارم باشه ...

خب اینم یه خصوصیت اخلاقیه دیگه دست خود آدم نیست 

منم مجردی تقریبا اینجوری بودم ولی شوهرم خیلی تغییرم داد