2777
2789
عنوان

یلدایی از شرکت به شوهرم عاجیل دادن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 4306 بازدید | 142 پست
والا من عقد بودم هیچ وقت هیچ وقت همسرم دست خالی نمیومد . شده آجیل شده بستنی شده آبمیوه میگفت سفره از ...

اخه واقعا هم ارزش نداره سر یه همچین چیزای کوچیکی دلخوری راه بیفته

خواهرت ناراحت نشد؟یکی به من اینطوری بگه ناراحت میشم مگه خانواده ی من ندیده گردوعن عح اعصابم خورد شد

اتفاقا خدارو شکر اوضاع خانوادم خوبه 

خواهرم ذوق کرد کلا شبیه هم هستند از این نظر 

دوست دارن همه چی مال خودشون باشه 

مثلاً سفر خارجی میرن دوتایی 

ولی شوهر من همون هزینه رو می‌کنه با خانواده بریم اینجوری خوشحال تره 

با اینکه اونا پولدارن ولی کادو روز مادر همیشه مال ما چند برابر اوناست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من اتفاقا شوهرم با خوشحالی پسته اورد داد دست مادرممادرم قایم کرده تو اتاقم😑 همون اولم نفری یه مشت و ...

دوتا پیاله ازش بردار برای شوهرت یه کیکی چیزیم بپز بذار کنارش ببر براش بقیه رو دیگه بذار اشپزخونه 

از قضایای پیش اومده هم چیزی به شوهرت نگو😂😂

وای اسی 

دوران نامزدی همسرم یه بسته اجیلو که شرکت داده بود، داد به من

منم بردم اتاقم ، به خواهرم ایناهم دادم قبلش

خلاصه انقدررر خوردم که حالم دیگه به هم میخورد طی چند روز تموم شد .‌.

بعد خانواده اونا تااا ۲ ۳ ماه داشتنش فکر کنم 😂😂😂😂😂😂

اخه مادرشوهرم قایمش میکنه فقط واسه مهمون میاره فکر کنم

حالا مامانم این ماجرارو گفت به نامزدم و خجالت کشیدم خیلی 😂😂😂😂 اون میخندید 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اتفاقا خدارو شکر اوضاع خانوادم خوبه خواهرم ذوق کرد کلا شبیه هم هستند از این نظر دوست دارن همه چی مال ...

وای منم دقیقا همیمطوریم دوست دارم هزینه اون سفر خارجیه رو بذارم خانوادگی بریم خانوادم باشن کنار اونا بیشتر خوش میگذره

یواشکی بهش گفت ولی من متوجه شدم این قضیه مال سال ۹۳ هست

اون موقع گردو قیمتی نداشت

به انتظار فصل تو تمام فصل ها گذاشت/چه یاس بی نهایتی ندیمِ من بود/فصلِ بد خاکستری تسلیم و بی صدا گذاشت/چه قلب بی سخاوتی حریم من بود

اتفاقا خدارو شکر اوضاع خانوادم خوبه خواهرم ذوق کرد کلا شبیه هم هستند از این نظر دوست دارن همه چی مال ...

تو و شوهرت عین ما هستید. خواهرت و شوهرش دقیقا عین خواهر من و شوهرش. حدودا ۳ برابر ما هم پولدارترن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
حس کردم خواهر می پست گذاشته ... خخخخخخ

خواهرت چه ماهیه ؟‌😅

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

تو و شوهرت عین ما هستید. خواهرت و شوهرش دقیقا عین خواهر من و شوهرش. حدودا ۳ برابر ما هم پولدارترن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

من این اخلاق شوهرمو خیلی دوست دارم با اینکه پولدار نیست دلش بزرگه