emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 5713 عنوان تصمیم گرفتم دیشب 104 بازدید | 5 پست که دیگه توی رویاهام زندگی نکنمنیازی نیست بخوابم و فکر کنم همه چی خوبهبرم توی دنیای واقعی و وقتم رو بیرون بگذرونمخوشحال باشم و کارای این مدلیکه دوباره دلار رفت بالاتر و خب تصمیم گرفتم همون راه اولم رو پیش برم >|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|< 1403/10/09 | 12:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همیشه_همیشه_بهار عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 1844 رویا یه وقت از وجود آدمه ولی توش غرق شدن بده سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 5713 رویا یه وقت از وجود آدمه ولی توش غرق شدن بده کلی گفتماینکه یه آدمی صرفا زمان تفریحش به رویا بگذره خوب نیست قبول دارمولی چیکار دیگه ای میتونم بکنم با این قیمتا☺️ >|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<
همیشه_همیشه_بهار عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 1844 کلی گفتماینکه یه آدمی صرفا زمان تفریحش به رویا بگذره خوب نیست قبول دارمولی چیکار دیگه ای میتونم بکنم ... خب بستگی داره آرزوت چیا باشه😁من اصولا آدم بلند پروازی نیستم(هستم)🥺حالا نمیدونم تو خه آرزوهایی داری سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝
baribb عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 26 کلی گفتماینکه یه آدمی صرفا زمان تفریحش به رویا بگذره خوب نیست قبول دارمولی چیکار دیگه ای میتونم بکنم ... چند وقته اینطوری؟