2777
2789
عنوان

یلدایی از شرکت به شوهرم عاجیل دادن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 4363 بازدید | 142 پست
من بودم میرفتم یکم واس داداشم میخریدم حالا واس یه اجیل ابروم نره😂😂😂

من خودم خسیس نیستم به همه همچی میدم

بین مادرم گیر کردم والا مامانم گذاشته تو اتاقم😑به مولا‌

ولی دامادمون اینجوری نبود ، یلدایی که آوردن واسه خواهرم آجیلا خورده شد ولی بهش گفت گردو ها رو قایم ک ...

خدایی این گدابازیا چیه گردو رو قایم کن تو این دوره زمونه دیگه همه اجیل و گردو دارن کسی ندید بدید نیست که لنگ یذره اجیل یا گردو باشه طرف خودشو از چشم میندازه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واای چقدر شوهر خواهرت عجیب بوده . خواهرت باید بش میگفت ما خودمون تو خونه گردو داریم صبحا مامانم بزور ...

نمیدونم بخدا فازش چی بود ، کلا دوست داره همه چی مال خودشون باشه 

ولی شوهر من اگه جایی تفریح بریم خانوادم نباشن بهش خوش نمی‌گذره 

حالا اونا پولدارررررر 

ما ضعیف از نظر مالی

من بودم میرفتم یکم واس داداشم میخریدم حالا واس یه اجیل ابروم نره😂😂😂

اره والا.‌شوهره پیش خودش میگه نخوردن..توی عمرشون اجیل نخوردن که یک کاسش به من نرسیده

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
من خودم خسیس نیستم به همه همچی میدمبین مادرم گیر کردم والا مامانم گذاشته تو اتاقم😑به مولا‌

حالا اونو بذهر کنار واس شوهرت بعدا نگه از یه کیلو اجیل یه مشتم به من نداد

برو یکم اندازه داداشت بخر بده به داداشت اونم ناراحت نشه

بابا برادره یک ربعه همشو میخورددد ،اسی شرفش پیش شوهرش میرفت بخدا😂

اخه برادرش هم که بچه نیست ماشالا ۱۵ سالشه.قبلش مامانش آروم به داداشش میگفت که اندازه ای که براش ریختن تو پیاله یا کاسه بخوره.چون به همه باید برسه.  بچه ۶ ساله که نیست شیطون و لجباز باشه گوش نکنه

من یه کیلو اجیلو تو اتاقم قایم کنم مامانم ابروی خودم و شوهرمو میگیره میذاره کف دستم😂😂

والا من عقد بودم هیچ وقت هیچ وقت همسرم دست خالی نمیومد . شده آجیل شده بستنی شده آبمیوه 

میگفت سفره از پدرته دستش درد نکنه  مزه اش رو من میارم خجالت نکشم . هفته ای ۲ بار هم بیشتر شام نمیومد بقیه اش رو هر شب میرفتیم بیرون 

نائب ما باش برو دعا کن زودتر ظهور کنن امام زمان عزیزمون که مردم سر یه مشت بادوم و نخود دعوا نگیرن ای ...

لایک

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
نمیدونم بخدا فازش چی بود ، کلا دوست داره همه چی مال خودشون باشه ولی شوهر من اگه جایی تفریح بریم خانو ...

آفرین به شوهرت ماهم وقتی با مامان بابام و همسرم میریم بیرون همسرم بزور میبرشون رستوران. حتی آخرین بار تو کارتش ۳ تومن بود بزور بردشون رستوران  یکو خوردیش رفت . من فداش بشم برم یکم قدرشو بدونم

خدایی این گدابازیا چیه گردو رو قایم کن تو این دوره زمونه دیگه همه اجیل و گردو دارن کسی ندید بدید نیس ...

من اتفاقا شوهرم با خوشحالی پسته اورد داد دست مادرم

مادرم قایم کرده تو اتاقم😑 همون اولم نفری یه مشت ور داشتن و اومد گذاشت اتاقم

نمیدونم بخدا فازش چی بود ، کلا دوست داره همه چی مال خودشون باشه ولی شوهر من اگه جایی تفریح بریم خانو ...

قرار نیست همه مثل هم باشن

منم دوست دارم همه چیز زندگیم فقط برای خودم و همسرم باشه . هرجا بریم ، بیاییم ، بخوریم ، بپوشیم ، بخریم ، ببینیم فقط واسه خودمونه ‌. به هیچکس نه میگیم نه کاری داریم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اره والا.‌شوهره پیش خودش میگه نخوردن..توی عمرشون اجیل نخوردن که یک کاسش به من نرسیده

حالا یه کیلو اجیل که یه کاسه نمیشه نهایت یه پیاله بهش برسه توقعشو نبره بالا😂😂😂