2777
2789
عنوان

شوهرش بهش خیانت کرده بود مثل جنازه

356 بازدید | 27 پست

یه خانمی بود تو باشگاه باهم آشنا شدیم

همیشه میمود تمرین میکرد میرفت خانم خیلی خوبیم

بود خشکلم بود دیگه خیلی وقت شد

یهو غیب شد نیمود بعد مدتت طولانی امروز امد

وقتی دیدمش مثل جسد متحرک بود

بش گفتم فلانی سلام کجایی ....

یهو زد زیر گریه گفتم چیشده خدای نکرده عزیزتو

از دست دادی گفت نه گفتم چیشده

گفت شوهرم بهم خیانت کرده من زیاد نذاشتم

بحثو برام باز کنه چون بمن ربطی نداشت فقط دلداریش

دادم گفتم نمیدونم شاید این یه امتحان باشه برات...

دیگه چرت پرت گفتم

ولی با خودم گفتم این زنه شاداب خوشحال تبدیل

به یع مرده متحرک کرد خدا براش نسازه

خدا لعنتتون کنه مگه پارتنر خودتون چی نداره

که اون خیانت کار داره؟؟؟ 

ولی ناکفته نماند شوهرش خیلی ازش سر بود

شوهر خوشکلم دردسره بخدا

نمیدونم امیدوارم خدا به قلب کسایی که بهشون

خیانت شده ارامش بده

نظرتون چیه

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

هرچقدر سر تر باشه حق خیانت نداره...

خدا جوابشو بده

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑تجربم تو نکات پزشکی زیاده سوالی داشتید بپرسید اگه تونستم حتما جواب میدم 🧡✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لعنت به هرچی خیانته.انقدم زیاد شده

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

خیلی از خانماهم هستن از شوهر خوشگل ترن چرا نمیرن خیانت کنن؟

همونننن

بخدا خانمای خب خیلی زیادن ولی مرد خب خیلی کم

ربطی به خوشگلی شوهرش نداره اینا تو ذات آدمه یه عالمه مرد عنتر وخیکی هم هستن ک به زنهای مثل دسته گلشو ...

همین خوده من بخدا اگه شوهرمو ببینی عوقت میگیره

چی بگم خدا براش نسازه

والا فقط شوهرای خوشگل خیانت نمیکننیه عنترایی رو دیدم خائن بودن گ و ز اگه اعتماد به نفس اینا رو داشت ...

مردا زر میزنن که اره زن خب کمه یکی نیست بگه گوه نخورین اگه زن خب کمه مرد خب اصلا وجود نداره

چون سر بود حق خیانت داشت؟مگه زمانی که میخاست این خانم رو بگیره چشماش همراهش نبود ؟خیانت هیچ توجیهی ندارد...هیچ توجیهی!!!!!البته قبول کنیم این مورد که ما خودمون زنا داریم به همجنس خودمون خیانت میکنیم!!!!یه لحظه این خانم هایس که وارد یه زندگی میشین خودشون رو جای طرف مقابل نمیزارن؟؟؟؟وجدان دیگه بویی نداره

چون سر بود حق خیانت داشت؟مگه زمانی که میخاست این خانم رو بگیره چشماش همراهش نبود ؟خیانت هیچ توجیهی ن ...

اصلا و ابدا خیانت توجیح نداره چرا منو دعوا مبکنی میگم قیافش خب بود حتما هوا برش داشته