2777
2789
عنوان

کدوم مرحله از بچه داری براتون سخت تر بود

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 53 پست
نونونونودندون، پوشک، شیر، مدرسه، دانشگاه، ازدواج، فرزنداوریشونالی اخرنمیرزه بنظرم

از منی ک بچه دار شدم بشنو ک میرزه مادری نیس ک پشیمون شده باشه یا بگه نیرزیده انشالله امادگیشو داشتی میاری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ازهمه سخت تر کلاس اولشون بود 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

من اون زمان که نوزاد بود به خودم میرسیدم. میخوابید منم میخوابیدم. کارای خونه رو انجام نمیدادم. خیلی ...

من حالا وقتی خونه شلخته باشه حالم بد میشه زیاد استراحت نمیکنم نمیتونمم وقتی گریه میکنه بزارم زمین اصلا نمیدونم واقعا چیکار کنم با این اخلاقا خودم دارم این وسط اب میشم

از لحظه ای که حامله شدم سخت بوده تا الان که ۱۳ سالشه🥴😵‍💫😫😤

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

همش سخته برا من ۵ سالشه هنوزم لجبازه هر ی روزش ی سال گذشته برام از بچه داری متنفرم من که قبلا معلم بودم دیگه نمیخام برم سرکار چون دیگه حوصله بچه ها رو ندارم فقط اعصاب ادمو خورد میکنن

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

وای من باردارم کلا طبیعت گردیم کنسل شده دارم دق میکنم ولی خدا رو شکر بچه مییاد کنسلترم میشه 😂😂😂😂

بازم شکر بچه نعمته بی خیال گشتن 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   

کلاس اولی داشتن😐 هیچ جا نمیتونم برم همیشه درس و امتحان تازه ی بچه کوچیکم دارم😮‍💨😂😂

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂