سلام من تازه بچه دار شدم دو ماهشه ب نظرتون چ مرحله ای خیلی سخته تا الان ک برای من شب بیداریاش سخت بوده ولی سخت ترینش اینه ک گاهی وقت برا خودم ندارم نمیتونم بیرون برم ...من اصلا ادم یجا نشستن نبودم اخه🥲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم
من اون زمان که نوزاد بود به خودم میرسیدم. میخوابید منم میخوابیدم. کارای خونه رو انجام نمیدادم. خیلی ...
من حالا وقتی خونه شلخته باشه حالم بد میشه زیاد استراحت نمیکنم نمیتونمم وقتی گریه میکنه بزارم زمین اصلا نمیدونم واقعا چیکار کنم با این اخلاقا خودم دارم این وسط اب میشم
از لحظه ای که حامله شدم سخت بوده تا الان که ۱۳ سالشه🥴😵💫😫😤
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
همش سخته برا من ۵ سالشه هنوزم لجبازه هر ی روزش ی سال گذشته برام از بچه داری متنفرم من که قبلا معلم بودم دیگه نمیخام برم سرکار چون دیگه حوصله بچه ها رو ندارم فقط اعصاب ادمو خورد میکنن
وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
وای من باردارم کلا طبیعت گردیم کنسل شده دارم دق میکنم ولی خدا رو شکر بچه مییاد کنسلترم میشه 😂😂😂😂
بازم شکر بچه نعمته بی خیال گشتن
طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده